|
Nu esti logat.
SEX LA INTAMPLARE#1 2012-10-24 23:02:52
SEX LA INTAMPLARE---Buna,am o mare problema si mare nevoie de ajutor...sunt intr-o dilema nu stiu ce sa fac...as vrea daca e posibil sa primesc un raspuns de la cineva din domeniu doctoresa d-na,d-sra doctor.... Offline #2 2012-10-24 23:24:36
Re: SEX LA INTAMPLAREdin cate stiu eu si sper sa nu gresesti,gonoreea va ramane mereu in organism si pot aparea oricand simptomele,sper sa nu gresesc. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-10-25 00:55:19
Re: SEX LA INTAMPLAREDraga Pacatosule, Offline #4 2012-10-25 01:09:01
Re: SEX LA INTAMPLARE
e bine ca ai depistat-o la timp si nu ti-ai inbolnavit sotia. gonoreea tratata corect nu mai recidiveaza nu este virus este data de gonococ . Sfatul meu pana nu termini tratamentul nu avea contact sexual cu sotia. Dupa terminarea tratamentului astepti 7 zile si iti refaci testul. un alt sfat e sa fierbi prosopul cu care te stergi si sa-l schimbi dupa fiecare stergere , acelas lucru i cu lenjeria intima, dezinfecteaza toaleta bine , cada dupa dush. What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|