|
Nu esti logat.
Picioare frumoase#1 2012-10-24 21:18:20
picioare frumoaseGirls ,am o mare problema ,,,am o circulatie foarte proasta,plus mai nou o gramada de venectazii si vene destul d pronuntate,,,,, You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #2 2012-10-25 10:28:07
Re: picioare frumoasepai nu prea ai ce face. venectaziile nu dispar singure, iar venele alea, daca e sa fie, sa transforma in varice fie ca vrei, fie ca nu vrei problemele astea sunt ereditare de cele mai multe ori. si eu am cateva venectazii si deocamdata le-am lasat asa, varice (inca) n-am si nici venele nu sunt vizibile. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2012-10-25 11:26:23
Re: picioare frumoasecare e diferenta dintre "venectazii" si "varice"? cum iti dai seama cand ai dat dintr-una in alta? Offline #4 2012-10-25 11:48:50
Re: picioare frumoasevaricele sunt vasele de sange ingrosate. venectazii sunt niste vase de sange subtiri, sparte ca o retea. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2012-10-25 13:41:29
Re: picioare frumoaseeram curioasa dc una din voi se confrunta cu asta si dc a incercat o metoda anume care sa dea rezultate...in familie nu am pe nimeni cu asemenea probleme... You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-25 13:46:02
Re: picioare frumoasedin pacate nu exista nicio metoda care sa te scape definitiv de problemele astea. Ultima oara a fost editat de alinda (2012-10-25 13:49:38) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #7 2012-10-25 14:22:34
Re: picioare frumoaseAm o prietena care are venectazii,medicul de familie i-a recomandat Ginko Biloba,pentru a-si intari circulatia venoasa(nu stiu daca a dat rezultate sau nu).Si sportul cica ar ajuta.Si mama mea are cateva,foloseste uleiul din samburi de struguri de vreo 2 ani si nu i-au mai aparut altele decat cele pe care le avea deja.Nu stiu daca o fi de la ulei sau sport sau pur si simplu nu au mai aparut de la sine,insa e bine sa fie facut ceva decat deloc Ultima oara a fost editat de Miss_B (2012-10-25 14:23:08) Offline #8 2012-10-25 14:39:23
Re: picioare frumoasemultumesc girls....... Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-10-25 14:41:22) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|