homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hepatita b-valori

#1 2012-11-01 01:00:51

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

hepatita b-valori

buna...am un prietenash care a descoperit ca a luat hepatita b....are valorile tgo 35
si la tgp 42 ....iar viremia este de 29 de milioane...acum ia interferon...ma puteti ajuta cu un raspuns...la cat trebuie sa ajunga viremia ?baiatul este sportiv de performanta,si fiind in baza sportiva nu are acces f mult la informatii iar medicii nu i-au spus...va rog sa ma ajutati:*

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2012-11-01 19:34:25

deeyanna
Full member

Re: hepatita b-valori

careva ceva...?

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#3 2012-11-01 19:41:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu vreau sa spun prostii, dar daca tratamentul cu interferon da rezultate cred ca viremia ar trebui sa iasa nedetectabila

sper ca intra moksha sa te lamureasca mai bine

#4 2012-11-01 21:07:11

moksha
Hero member

imi merge foarte greu forumul si se incarca toate cu intarziere. scrisesem un mesaj foarte complet si explicasem mai clar, dar acum chiar nu mai am vreme.
pe scurt.
deeyana, daca faci sex cu prietenasul tau de care ne povestesti, sa te protejezi te rog.
viremia este unul dintre parametrii de monitorizare in hepatita b, dar nu neaparat cel mai important. viremia poate deveni nedectabila, dar asta nu inseamna vindecare, ci doar o stare in care virusul nu mai replica. valorile absolute nu sunt asa de importante, cat evolutia lor. importante in hepatita b sunt niste antigene si evolutia lor. practic poti sa consideri (foarte superficial vorbind) ca vindecarea apare daca ag bs e negativ.
din ce imi dau seama prietenul tau are o hepatita cronica...hepatita b rar se vindeca..important e sa fie monitorizata. nu pot sa imi dau cu parerea despre cazul prietenului tau, pentru ca nu am suficiente date.
cu tratament si un stil de viata cat mai sanatos, pe care cred ca deja il are fiind sportiv, lucrurile vor fi ok.
sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.