homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gynozol

#1 2013-02-24 11:19:31

me.lissu
Full member
Inregistrat: 2012-07-17

gynozol

Buna fetelor!! V-am scris cu cateva luni in urma ca am dureri in timpul contactelor sexuale, am fost la ginecolog (mi-a descoperit o rana pe col) si am facut mai multe tratamente cu spalaturi vaginale cu ceaiuri, ovule cervugid si augmentin. Dupa fiecare tratament (lunar) repetam papanic si lama dar in timp singura imbunatatire a fost ca mi-a disparut durerea (fff mare) din primele zile ale ciclului...atat...nicio placere cand faceam sex.
Luna asta am schimbat medicul ginecolog iar in urma analizelor am primit antibiotice cefuroxima (20 de 250 mg) si 10 ovule gynozol de 200 mg si mi a spus sa vin peste 3 luni iar la control.
As vrea sa va intreb stie cineva daca trebuie sa mai fac spalaturi vag pt ovulele gynozol? Farmacista mi-a dat ceai de galbenele...voi ce ziceti?
Si nu stiu ce sa fac de ce mi-a spus sa vin la control abia peste 3 luni avand in vedere ca nu ma simt bine asa si stiu ca e in neregula...Celalalt ginecolog mi-a spus ca trebuie sa fac cicatrizare dar sunt prea mica pt asa ceva...blabla iar asta mi-a spus sa vin peste 3 luni (si am fost la un cabinet privat).
M-am saturat pana peste cap...parca as fi cea mai ghinionista persoana...nici nu stiu ce sa mai fac.
Mersi anticipat...puss(scuze pt eventualele greseli)

#2 2013-02-24 14:57:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: gynozol

Nu trebuie sa faci spalaturi daca medicul nu ti-a zis
In rest nu stiu ce sa-ti spun, fiindca nu stiu care e diagnosticul tau, ce ti-a iesit la secretie; dar daca dupa tratament simptomele nu dispar trebuie sa mergi sa repeti analiza

#3 2013-02-24 16:15:03

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

pai ranile pe col trec greu si au nevoie de timp, probabil de asta te a chemat peste 3 luni. dar sincer sa fiu in locul tau si eu as vrea sa fiu supravegheata tot timpul de doctor...
nu stiu ce ti a zis despre igiena doc ala dar tre sa ai f multa grija. numai bumbacel si fara tanga sau absorbante zilnice si nu stiu cum e cu sexul -adica daca ai voie sau nu nustiu ( pe timpul tratamentului sigur nu , dar dupa nustiu )

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#4 2013-02-24 16:57:21

me.lissu
Full member

heimdall la secretia pe care am facut o acum o sapt jumatate mi a iesit asa:(FCB) prezente relativ frecvente celule epiteliale, relativ frecvente polimorfonucleare, prezenti rari bacili Gram negativi.
pt cultura: absent: staphylococcus aureus, streptococ beta hemotilic si candida sp
                prezent: escherichia coli
M am uitat zilele trecute pe toate rezultatele analizelor incepand cu septembrie 2012 si pe toate scrie la fel chiar daca am facut lunar tratament cu ovule ce naiba...

darkmelania nici eu nu stiu cum e cu sexul:)) primul doctor mi-a interzis de tot contactele sexuale si cand a auzit doctorul la care sunt acum a inceput sa rada ca nu este normal...cred ca doar in timpul tratamentului nu am voie dar oricum ma doare si de asta sper sa-mi treaca mai repede rana asta

#5 2013-02-24 17:01:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

presupun ca antibioticul ti s-a dat dupa antibiograma pentru e-coli... in mod normal se dau si ovule cu antibiotic, ca actioneaza mai bine local
vezi dupa tratamentul asta daca ai scapat de el

Publicitate

loading...

#6 2013-02-24 18:25:07

me.lissu
Full member

ok...o sa dureze mult si bine pana aflu:))
mersi pt rasp:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.