|
Nu esti logat.
Gynozol#1 2013-02-24 11:19:31
gynozolBuna fetelor!! V-am scris cu cateva luni in urma ca am dureri in timpul contactelor sexuale, am fost la ginecolog (mi-a descoperit o rana pe col) si am facut mai multe tratamente cu spalaturi vaginale cu ceaiuri, ovule cervugid si augmentin. Dupa fiecare tratament (lunar) repetam papanic si lama dar in timp singura imbunatatire a fost ca mi-a disparut durerea (fff mare) din primele zile ale ciclului...atat...nicio placere cand faceam sex. Offline #2 2013-02-24 14:57:16
Re: gynozolNu trebuie sa faci spalaturi daca medicul nu ti-a zis Offline #3 2013-02-24 16:15:03
Re: gynozolpai ranile pe col trec greu si au nevoie de timp, probabil de asta te a chemat peste 3 luni. dar sincer sa fiu in locul tau si eu as vrea sa fiu supravegheata tot timpul de doctor... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #4 2013-02-24 16:57:21
Re: gynozolheimdall la secretia pe care am facut o acum o sapt jumatate mi a iesit asa:(FCB) prezente relativ frecvente celule epiteliale, relativ frecvente polimorfonucleare, prezenti rari bacili Gram negativi. Offline #5 2013-02-24 17:01:29
Re: gynozolpresupun ca antibioticul ti s-a dat dupa antibiograma pentru e-coli... in mod normal se dau si ovule cu antibiotic, ca actioneaza mai bine local Offline Publicitateloading...
#6 2013-02-24 18:25:07
Re: gynozolok...o sa dureze mult si bine pana aflu:)) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|