homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare ciudata

#1 2013-02-23 11:06:43

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

sangerare ciudata

buna fetelor, iau yasmin de trei ani fara intrerupere si de doua zile vad ca am o usoara sangerare peste pastile, mai am trei pastilute in folie si nu am omis nici o pastila, de mai bine de o lua nu am nici un fel de contact sexual insa de cateva zile am observat o schimbare a secretiei , ca aspect nu are nimic diferit insa este urat mirositoare, nu puternic dar diferit de normal apoi au aparut sangerarile astea ciudate, nu sunt abundente , usor rosiatice .., este prima data cand patesc asa in trei ani . Ce poate sa fie?

Ultima oara a fost editat de andreeea (2013-02-23 11:10:08)

life is like a game you must be the best

#2 2013-02-23 11:21:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sangerare ciudata

sangerarea poate fi spotting, se mai intampla uneori dupa mai mult timp de luat AC sa apara, daca apare si luna viitoare poate e cazul sa le schimbi
secretia urat mirositoare poate fi din cauza unei infectii, mergi si fa un exemen de secrectie... dupa parerea mea nu au legatura

#3 2013-02-23 12:49:23

Nyka
Membru
Inregistrat: 2011-09-29

Buna, in aceeasi situatie ma situez si eu.Mai exact iau anticonceptionale de aproximativ 4 ani, in primii doi ani am luat milligest dar cum au disparut de pe piata am hotarat cu d-na doctor sa le schimbam cu Laurina, pe care le iau pana in prezent.Dar de doua zile a aparut o secretetie usor maronie (aproximativ cateva picaturi)., si m-au pus putin pe ganduri tinand cont de faptul ca sunt la a 8, respectiv 9-a pastiluta. Credeti ca trebuie sa imi fac griji.Am fost la farmacie sa cer un test de sarcina dar mi s-a spus ca nu este relevant rezultatul din moment ce contactul sexual a avut loc miercuri(iar secretia maronie a aparut vineri, si vad ca persista si astazi).Credeti ca ma puteti ajuta cu un raspuns pana la consultul medical de miercuri? Va multumesc anticipat, si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
PS: ar putea ca acea sangerare sa fie datorata unui efort intens? deoarece joi am exagerat putin cu inotul si cu statul la sauna.

#4 2013-02-23 12:59:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai raspunsul e acelasi ca mai sus, cand iei AC cu o cantitate mica de hormoni poate aparea spotting uneori, dar daca acest lucru incepe sa fie constant inseamna ca e momentul sa le schimbi
dar protectia nu e afectata

#5 2013-02-23 13:10:47

Nyka
Membru
Inregistrat: 2011-09-29

Multumesc mult, de felul meu sunt o persoana foarte anxioasa, si ma gandeam sa nu fie cumva un semn de sarcina sau ceva.Oricum voi merge la doctor si ea va sti cel mai bine ce AC vom alege pe viitor. Multumesc inca o data.

Publicitate

loading...

#6 2013-02-25 11:49:28

alexiadaria
New member
Inregistrat: 2009-01-29

salut fetelor.revin si eu cu vesti de-ale mele.joi dupa masa am fost la medic sa vad ce se intampla de nu vine ciclul dupa 32 de zil de la chiuretaj.aveam simptome ca o sa vina si am vazut cand am fost la baie urme pe hartie.cu toate astea am mers.mi-a zis ca steriletul e ok, in pozitie buna, nu s-a mai deplasat si ca o sa-mi vina ciclul , ca poate sa vina pina la 6 saptamani de la chiuretaj.mi-a zis ca dc nu vine("dar eu zic ca o sa vina ca este endometru"-zise dr)sa merg la 6 saptamani sa-mi declanseze menstra.asta a fost joi seara.vineri a venit ff putin, aveam impresia ca se opreste, practic nu curgea ca altadata(eu aveam o menstruatie f abundenta) ci doar observam urme de sange rosu, rosu pe hartie.sambata la fel, ff putin.duminica , adica ieri a curs in mod obisnuit si cu mici cheaguri(eu aveam niste cheaguri de ma speriam).iar azi, parca nu mai vine, adia nu simt sa curga, dar dc imi introduc un ob il scot plin.imi faceam griji ca nu va veni, acum a venit si imi fac griji ca de ce e asa putin....doamne nici cum nu e bine.insa ma simt linistita ca a venit in intervalul normal de dupa chiuretaj si sper sa reintre si viata mea la normal acum.astept pareri de la voi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.