|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si analize#1 2012-10-16 20:49:51
Anticonceptionale si analizeVreau si eu sa stiu daca anticonceptionalele influenteaza rezultatul analizelor de sange. Sunt educatoare si trebuie sa facem o serie de analize: urina, sange si micro. Eu iau anticonceptionale de 2 ani si nu vreau sa se afle ca iau (merg cu mama). Si inca ointrebare: in ce constau analizele micro? Offline #2 2012-10-16 23:11:30
Re: Anticonceptionale si analizeanalizele in general nu ies modificate,este posibil sa fie ceva diferit la ficat,sa iasa cu valori mai mari Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-10-17 12:00:42
Re: Anticonceptionale si analizemultumesc pentru raspuns. sper sa ma descurc Offline #4 2013-02-25 14:58:50
Re: Anticonceptionale si analizeBuna! Acum ceva vreme doream alte anticonceptionale si am fost la doctoressa, care mi-a recomandat Mercilon, cu care chiar imi merge super ok. Problema e ca mi-am facut de curand analize la sange si trigliceridele sunt foarte ridicate. Ar trebui sa nu mai iau anticonceptionalele o perioada sau doar sa tin regim si sa fac mult mai multa miscare?Multumesc! Offline #5 2013-02-25 15:00:33
Re: Anticonceptionale si analizeDE ce nu te intorci mai bine la doctoressa sa o intrebi ? Depinde cat de mare e valoarea, intr-o prima faza poti tine regim si poti lua suplimente de omega3, dar daca e prea mare poate ar trebui sa schimbi pastilele... mergi la o consultatie si intreaba Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|