|
Nu esti logat.
Menstruatie??#1 2008-01-23 19:55:21
menstruatie??buna.sunt crina si am si eu o intrebare.iau lo-femenal de 7 luni si nu am avut nici o problema pana saptamana trecuta cand au inceput sa imi apara pete maronii ca si cand mi-ar veni menstruatia>am crezut ca e ceva intamplator dar dureaza de aproape doua saptamani...de la planning mi s-a spus ca e ceva normal...dar nu sunt convinsa de asta.ma puteti lamuri cu un raspuns?va multumesc Offline #2 2008-01-23 19:56:34
Re: menstruatie??e spotting, cred ca ar trebui sa le schimbi daca nu se opreste Offline #3 2008-01-23 19:57:38
Re: menstruatie??pai nu e normal daca au aparut in afara perioadei de pauza. e semn k trebuie schimbate. doar in primele 3 luni e normal sa apara spottingul. du-te la doctor sa ti le schimbe http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2008-01-23 19:59:47
Re: menstruatie??asa o sa fac...multumesc pentru raspuns:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|