|
Nu esti logat.
Medic bun cluj medstar#1 2013-02-25 22:07:51
medic bun cluj medstarBuna! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2013-02-25 23:17:11
Re: medic bun cluj medstarBuna! Am o problemă, de fapt avem o problemăacum un an am inceput sa mă intilnesc ku un baiat si slavă domnului merge totul bine, numai ca ne deranjează o problemă. După ce am avut reletii el mi-a zis ca are Trihomonada si are citiva ani buni ca nu se poate trata, respectiv am mers si eu la doktor dupa ceva timp si am dat analize si mi s-a gasit chlamidie si trihomonada dar prietenului meu analizele au aratat ca nu are chlamidie. Nustiu ce sa cred eu o aveam sau mi lea dat el pe ambele..nustiu ,,dar dupa ceva timp de cind am inceput sa avem relatii am inceput sa am putin disconfort , rareori minkarimi si mai des eliminari dar fara miros, Am fost la medik mi-a zis ca am si o erozie , cred ca e de la ifectie ca medikul nu prea mia explikat ca vorbeste rusa si nu intelege rom?na si eu invers. Am facut tratament cu metranidazol, betadine supozitorii, spalaturi cu florofilipt, si iunidox,, si akum recent iarasi am fost la consultatie si mi sa luat analize peste o saptamina voi sti raspunsul..dar medikul mi-a spus ca erozia orikum nu a disparut. Imi fac griji nustiu ce sa fac,,,, si mii frika ca nu o sa se trateze ka la prietenul meu . Dati.mi va rog mult un sfat, ce sa fac. Multumesc mult. Offline #3 2013-02-26 12:00:01
Re: medic bun cluj medstarpt Dragoste cu nabadai. nu cunosc niciun doctor de la Medstar. te-as sfatui sa mergi la Clinica Halmasan (langa lateralul de Chios), sau la Gynia (e un pic mai scump la Gynia). Ambele clinici au Dr care fac eco bun si iei trimit probele de secretie la analiza. Bafta. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2013-02-26 13:46:57
Re: medic bun cluj medstarDeci sa inteleg ca la Medstar nu e asa?La Gynia am fost, la doamna dr Fulga, dar parca mi s-a parut ca m-a repezit putin.Tu ce dr recomanzi de acolo? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #5 2013-02-26 18:14:02
Re: medic bun cluj medstarla Gynia: Dr. Butnariu, Dr. Iuga, la Halmasan: Dr. Halmagean Petru. La Medstar nu stiu niciun doctor. Ti-am recomandat din ce frecventez eu si alte cunostinte, dupa multe documentari pe forumuri. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#6 2013-02-26 18:25:31
Re: medic bun cluj medstarN-am fost niciodata la un ginecolog barbat si mi-e oarecum jena desi am auzit de multe ori ca-s mult mai atenti decat femeile...si totusi dintre cei doi de la gynia pe care mi-l recomanzi mai mult? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #7 2013-02-26 20:28:28
Re: medic bun cluj medstareu personal am fost la butnariu. mi-a placut cum s-a comportat. sarcina o urmaresc cu dr halmagean ca asa s-a nimerit cand a fost momentul, un om si el deosebit. si eu am vrut tot la femei dar barbatii sunt un pic mai atenti (asta e doar parerea mea). o prietena buna si pretentioasa o frecventeaza pe dr. puscas mariana de care e f multumita. are cabinet cam vis-a-vis de bancpost pe eminescu., poate vreo cativa metri mai jos dar gasesti. si e f multumita de doamna. deci, ai de unde alege. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #8 2013-02-26 23:56:53
Re: medic bun cluj medstarmultumesc de raspunsuri! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|