homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale sau sterilet?

#1 2013-03-11 14:54:15

alinaalin
Membru
Inregistrat: 2013-03-10

anticonceptionale sau sterilet?

buna,folosesc anticonceptionale de 9 ani [eu am 30],copii am deja si nu vreau sa mai raman insarcinata niciodata.Ma gandesc sa schimb metoda contraceptiva pentru ca dupa ce am nascut anul trecut si am reluat anticonceptionalele,yasmin,am crescut mult in greutate,8 kg,pe deasupra am si varici care si ele s-au marit considerabil.Ginecologul imi spune sa nu imi pese de kg in plus dar ca in privinta varicelor ar fi contraindicate anticonceptionalele.Am intrebat daca nu ar fi mai ok steriletul si mi-a spus ca nu pt ca nu sunt <o taranca din varf de munte> orice ar insemna asta cesafac Nu stiu care metoda contraceptiva mi s-ar potrivi....poate ma ajutati voi...Va multumesc

#2 2013-03-11 15:20:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: anticonceptionale sau sterilet?

e alegerea ta daca vrei sterilet sau nu, trebuie doar sa te informezi asupra beneficiilor si efectelor negative.
ai mai putea lua in considerare legarea trompelor sau vasectomia; daca ai varice, anticonceptionalele sunt intr-adevar contraindicate, poti ajunge la tromboza.
as zice sa-ti cauti un ginecolog cu care poti vorbi si sa discutati pe rand despre toate metodele contraceptive.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.