|
Nu esti logat.
Ma poate ajuta cineva ??:*#1 2007-12-06 19:42:52
ma poate ajuta cineva ??:*antibioticele"ciprinol",pt infectie urinara au vreun efect negativ dak le iau,avand in vedere k iau si anticonceptionale logest ....astept raspuns si multumesc Offline #2 2007-12-06 20:08:52
Re: ma poate ajuta cineva ??:*N-au efect negativ,dar scad eficacitatea anticonceptionalelor...deci trebuie protectie suplimentara inca 7 zile. Offline #3 2007-12-06 20:11:17
Re: ma poate ajuta cineva ??:*si dak e sa mai am 3 zile de luat din ele? Offline #4 2007-12-06 20:18:08
Re: ma poate ajuta cineva ??:*Pai te protejezi pe toata durata tratamentului +inca 7 zile! Offline #5 2007-12-07 00:14:39
Re: ma poate ajuta cineva ??:*shygirl, trebuie protectie suplimentara pe durata tratamentului si inca 7 zile(sau pana mai inghiti inca 7 pastilute) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-09 12:02:03
Re: ma poate ajuta cineva ??:*Buna fetelor....e super tare acest forum...datorita lui pot sa dorm noaptea cand am anumite griji:P,vreau sa va intreb dupa ce'mi termin folia de acc si iau pastilele alea false(din cate am inteles alea nu au niciun efect doar iti arata ca trebuie sa iti vina menstra intruna din zilele alea,sper sa am dreptate),e totul in regula k dupa ce termin pastilele false incep urmatoarea folie fara nicio grija? ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #7 2007-12-09 12:14:41
Re: ma poate ajuta cineva ??:*da..dupa ce ai terminat de luat ultima pastila placebo,incepi o noua folie.E totul in regula si esti protejata daca le iei corect(la timp si fara sa interactionezi cu antibiotice). At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #8 2007-12-09 12:35:12
Re: ma poate ajuta cineva ??:*multumesc la fel:* ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #9 2013-03-11 18:23:01
Re: ma poate ajuta cineva ??:*Buna fetelor! datorita unei raceli puternice medicul mi'a prescris eterna amoxacilina ! alaltaieri am terminat folia de anticonceptionale, deci in urmatoarele zile sunt in perioada de pauza! mai am nevoie de protectie suplimentara in aceasta perioada sau cand incep blisterul nou in a8a zi? si as mai vrea sa stiu daca sunt protejata si in aceste zile. Offline #10 2013-03-11 18:40:47
Re: ma poate ajuta cineva ??:*daca iei antibioticul numai in pauza si-l termini cu 24h inainte sa incepi folia de AC esti protejata in continuare Offline #11 2013-03-11 21:04:15
Re: ma poate ajuta cineva ??:*Iti multumesc mult heimdall! deci pot lua linistita antibioticul , fara protectie, pana incep blisterul nou! that's great news Offline #12 2013-03-11 22:23:37
Re: ma poate ajuta cineva ??:*Buna, fetelor! Va rog ajutati-ma; imi doresc sa raman insarcinata si cand am vazut ca mi-a intarzit, mi-am facut testul si a iesit pozitiv...dar am fost la control si doctorul mi-a spus ca dupa calculele lui as avea patru sapt si sase zile, doar ca la ecograf nu se vede nimic, nu se vede ca ar fi sarcina...se poate asa ceva? M-am dus prea devreme la control? Offline #13 2013-03-11 22:41:22
Re: ma poate ajuta cineva ??:*de la 6 sap se vede la eco. nu te a lamurit doc? nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|