|
Nu esti logat.
Papanicolau targu jiu#1 2013-03-12 18:40:07
papanicolau targu jiuSalut, as dori sa stiu daca vreuna dintre voi sunteti din targu jiu. As dori sa fac si eu testul papanicolau, am 24 de ani si nu l-am mai facut deloc pana acum, mi-am inceput viata sexuala acum un an si jumatate si tot de atunci iau stodette, vineri termin blisterul iar marti o sa imi apara cm. Intrebare: e mai bine sa astept sa treaca cm ca sa fac testul? cum se procedeaza, aveti idee cat costa si un doctor sa imi recomandati la targu jiu? va multumesc mult Offline #2 2013-03-12 18:46:26
Re: papanicolau targu jiufaci testul in primele 12 zile de la ciclu(incepi nr cu prima zi a ciclului, astepti sa treaca si te duci la doctor) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2013-03-12 20:49:21
Re: papanicolau targu jiuDr tetileanu , si-a deschis recent cabinet particular undeva in zona 8 mai Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2013-03-13 11:11:27
Re: papanicolau targu jiumersi frumos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|