|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu si eu ...#1 2008-01-23 23:50:47
vreau sa aflu si eu ...:f?rv?nad:...care este mai priculoasa... cistita sau anexita??care se ia prin transmitere sexuala:18:? chiar sunt asa de periculoase??ma sperie gandul ca nu as putea face copii...am fst la doctor insa rezultatele le aflu prin februarie...in care stadiu ar trebui sa ma sperii mai tare ??? va multumesc anticipat :boss:si scz ptr atatea intrebari..dar asa sunt eu...mai panicoasa... Offline #2 2008-01-23 23:53:45
Re: vreau sa aflu si eu ...pai...cistita e infectie urinara...deci are treaba cu tractul urinar, iar anexita cu sistemul de reproducere caci e o "raceala la anexele ovarelor"...niciuna nu se ia prin contact sexual...si sunt amandoua "periculoase" la un anumit nivel...anexita lasata netratata poate duce ce i drept in timp la sterilitate...si de ce stadiu vorbesti? nu inteleg? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-01-24 07:03:13
Re: vreau sa aflu si eu ...ambele netratate sunt la fel de "incomode" vezi care e rezultatul, trateaza si gata Offline #4 2008-01-24 11:29:42
Re: vreau sa aflu si eu ...acum vreo 2 luni de dimineata de cand m-am trezit am avut dureri oribile si aveam nev din 5 in 5 minute la baie.. siptr cele 2 picaturi pe care le faceam aveam dureri f mari.atunci am luat urinal si nolicin parca... mi-au trcut , nu am mai av pb de genul dureri si nevoie sa fac pipi des.. insa am venit la medic sa aflu ce am avut.. nu am avut timp pana acuma... au fst sarbatorile... am av iste pb in familie...numai ca rezultatul nu o sa il stiu sigur decat dupa ce ies analizele.. adica pe la mijlocul lui februarie... dureri nu am f mari.. de fapt nu am dureri decat in prima zi a menstruatiei si atuncea am niste dureri mama mama .... problema e ca dupa primul consult mi-a spus ca am anexita.... iar pe reteta, ca mi-a dat sa iau aulin, scrie cistita.cand am fst la analize am intrebat-o pe d-na asistenta simi-a zis ca stie ea doctora de ce a scris asa...le-am zapacit si pe ele cu intrebarile..numai ca imi e frica .. nu stiu cum vor fi analizele si nu stiu la ce sa ma astept... nu vreau sa raman sterila... Offline #5 2008-01-24 11:45:17
Re: vreau sa aflu si eu ...tudormiky, cistita si anexita au cred toate femeile la un moment dat in viata... nu e nimic grav si nu ramai sterila Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-24 14:03:55
Re: vreau sa aflu si eu ...daca le trateaza corespunzator... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|