homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri menstruale

#1 2013-03-10 10:43:48

tulipenoir
Membru
Inregistrat: 2013-03-10

Dureri menstruale

Buna ziua!
Am o mica mare problema, in anul 2011 am fost la endocrinolog si ginecolog din cauza acneei de care nu scapam cu cremele antiacneice sau antibiotice iar acestia mi-au recomandat diane 35 , am facut o ecografie si analize de sange toate au fost normale. Pana sa iau anticonceptionale aveam dureri puternice de spate si ovare in prima si respectiv ultima zi a menstruatiei, dupa ce am inceput sa iau anticonceptionale acestea au disparut, in prima tura am luat diane 35 timp de aprox 8 luni am facut o pauza de aprox 9 luni in care durerile iar au aparut la fel si acneea, acneea a aparut cam dupa 7 luni, am mai luat dupa aceea 6 luni diane 35 acneea si durerule iar au disparut insa luna trecuta nu am mai luat si durerile auaparut din nou, poate fi o problema? durerile sunt foarte puternice in prima si ultimazi a menstruatiei  supa , daca ati mai patit careva si stiti ceva va rog sa ma info si pe mine, va multumesc anticipat!  hjarta

#2 2013-03-10 11:22:29

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Dureri menstruale

anticonceptionalele isi fac efectul doar atata timp cat le iei; daca zici ca analizele si ecografia au iesit ok, ia anticonceptionale cu o doza mai redusa de hormoni, diane35 sunt medicamente care se iau doar in caz de afectiuni ale ovarelor sau probleme endocrinologice, nu are rost sa te indopi cu hormoni daca esti bine; durerile menstruale si acneea vor fi ameliorate si de pastile mai "slabe".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2013-03-12 16:25:02

tulipenoir
Membru
Inregistrat: 2013-03-10

multumesc pentru raspuns! hjarta

#4 2013-03-15 01:34:21

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cica anticonceptionalele cu dienogest sunt bune pt acnee, insa doar pt cine are menstruatie abundenta si indelungata (ca, altfel, se poate intampla sa dispara de tot menstruatia, deci nu ar fi ok).

Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-03-15 01:35:52)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.