homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate analize

#1 2012-06-28 15:58:42

Elenaa20
Membru
Inregistrat: 2012-06-28

rezultate analize

Buna ziua, am fost acum 2 saptamani la medic deoarece aveam niste secretii foarte suparatoare si dureri ft mari la contactul sexual. Mi s-a spus ca am vaginul inflamat si mi-au fost recoltate probe de secretie din vagin si de pe col. Am primit rezultatele de la analize si din pacate nu am reusit sa ma programez iar la medic decat peste foarte mult timp. Va rog sa ma ajutati daca imi poate spune cineva cum se interpreteaza rezultatele analizelor si ce as putea avea. Multumesc mult!

Ar putea fi candida?

EXAMEN SECRETIE VAGINALA (BACTERIOLOGIC, MICOLOGIC, ANTIBIOGRAMA, ANTIFUNGIGRAMA LA NEVOIE)
Levuri = Absent
Examen secretie vaginala
Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena.
EXAMEN MICROSCOPIC PE FROTIU (PREPARAT PROASPAT SI/SAU COLORAT)
Celule epiteliale poligonale = Relativ frecvente
Celule epiteliale rotunde = Rare
Celule cu aspect de "clue cell" = Absente
Leucocite = Frecvente
Hematii = Absente
Levuri = Absente
Trichomonas vaginalis = Absent
Flora microbiana
Relativ frecventa flora lactobacilara.
Rari coci Gram pozitivi, izolati si in perechi.
Rari cocobacili si bacili Gram negativi.
ANTIGEN CHLAMYDIA = Negativ - Negativ
MYCOPLASMA HOMINIS + UREAPLASMA SPP. (CULTURA, IDENTIFICARE, ANTIBIOGRAMA LA NEVOIE)
Ureaplasma urealyticum = Echivoc
Mycoplasma hominis = Echivoc
Comentarii
Posibile interferente cu flora saprofita sau patogena din sfera urogenitala.
Obs: Se recomanda repetarea recoltarii.

#2 2012-06-28 16:37:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: rezultate analize

candida sigur nu e, ma gandesc ca ar trebui sa repeti ureaplasma si mycoplasma, ca nu stiu de ce rezultaul e echivoc
in rest nu a iesit nimic

#3 2012-06-28 16:48:27

Elenaa20
Membru
Inregistrat: 2012-06-28

multumesc mult!

dar daca nu a iesit nimic nu pot intelege de unde secretia aceea atat de suparatoare si durerea (o senzatie mai mult de iritatie sau arsura) la contactul sexual..

#4 2012-06-28 17:49:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ceva este, ori n-au fost facute analizele astea cum trebuie, ori ureaplasma / mycoplasma, desi in general nu prea dau simptome

#5 2012-07-12 11:52:44

lori2012
New member
Inregistrat: 2011-10-28

buna. am facut ecografie la ovare si dna mia scris: ovarul sting chist 3.9x3.3 cm pe stinga, hipoecogen, aderat la uter, sptat. in concluzie : ovar chist (septat) pe stinga. Proces aderential pe stinga. cu jumatae de an in urma aveam pe dreptul, dar nu i-am facut nimic, acum pe stinga. e ceva grav???? explixati-mi va rog. de ce apar apoi dispar. eu primesc si contraceptive mai mult de jumatate de an , lindynette 20, poate fi de la ele??? mersi wink

Publicitate

loading...

#6 2012-07-13 12:13:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nici intr-un caz nu poate fi de la anticonceptionale
chisatul de acum jumatate de an de pe dreapta era, mai mult ca sigur, un folicul ovarian si de aia a si disparut....
despre acest chist septat, nu stiu ce sa zic, ginecologul tau e mult mai in masura sa isi spuna parerea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2013-03-18 22:15:16

caattyy
Membru
Inregistrat: 2013-03-18

Am primit aceste rezultate la secretia vaginala si as dori sa-mi spuna cineva exact ce inseamna :
Frecvente epitelii superficiale si intermediare. Rare PMN. Rara flora polimorfa cu preponderenta cocobacililor gram negativ. Absente levuri. Absent Trichomonas vaginalis. Multumesc anticipat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.