homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare -ovulatie?

#1 2013-03-16 23:55:46

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

sangerare -ovulatie?

salutare,

am o problema cam ciudata,nu prea stiu ce sa cred..pe 26 februarie mi-a venit menstra, m-a tinut cam 7 -8 zile,mai mult ca de obicei (este al 3-a de cand am renuntat la ac), in timpul ei am luat antibiotic fromilid vreo 8 zile, pentru streptococ b in secretie.Imediat ce s-a terminat menstra,am inceput cu ovulele cervugid si spalaturi cu tantum rosa.dupa treilea ovul,mi-a aparut o sangerare care m-a tinut vreo 3 zile, era sange curat si putin.
Am renuntat sa mai pun ovule, mi s-a mai intamplat o data de mult sa sangerez dupa ele..Secretie n-am mai avut zilele urmatoare asa de abundenta,cand ma spalam, mai curgeau cateva firicele de sange din cand in cand,m-am gandit ca de la irigator m-oi fi ranit(nu l-am mai folosit nici pe el).

Am inceput sa fac niste teste de ovulatie in schimb,pt ca vreau bebe , si mi-au iesit asa :primul negativ miiercuri, al doilea pozitiv joi si vineri negativ din nou(liniuta a doua era f slaba).M-a durut burta destul de tare vreo 3 zile in intervalul mentionat,insa acum am observat o pata maro si din nou simt niste dureri surde ,de data asta mult mai mici ,asemanatoare cu cele de la menstruatie.

Aveti idee ce poate fi?E o coincidenta ca am sangerat si dupa ovule si acum?Sau se intampla ceva cu mine?
Mentionez ca luna trecuta am fost la ginecolog si mi-am recoltat analize,am facut eco vaginala..am cervicita si streptococ pt care trebuie sa repet luna asta analize,altceva nu mi-a spus sa am..ma cam ingrijoreaza ce se intamlpla..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#2 2013-03-17 13:02:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sangerare -ovulatie?

Cred ca sangerarea de acum e de la ovulatie, nu ai de ce sa te ingrijorezi
Si eu in primele luni dupa ce am renuntat la AC am avut ovulatii foarte dureroase, e ceva normal pana isi revine organismul

Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-03-17 13:03:12)

#3 2013-03-17 13:21:44

ankuzza
Hero member

ieri a fost domnul plecat, oare daca ieri a fost sangerarea si astazi vine, mai am sanse la bebe?big_smile

#4 2013-03-17 13:24:22

heimdall
Diamond member

daca joi a fost testul pozitiv si vineri negativ inseamna ca ai ovulat vineri (in 24-36 de ore dupa testul pozitiv)... joi si vineri erau zilele ideale pentru conceptie, azi e cam tarziu; dar poti incerca, cine stie

Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-03-17 13:24:55)

#5 2013-03-17 13:37:53

ankuzza
Hero member

joi a fost, vineri a plecat,deci daca avem noroc cu ziua de joi...pe mine m-a durut burtaa joi si vineri destul de rau, insa abia ieri mi-a aparut pata maro...din cate stiu,apare cand se rupe foliculul si iese ovulul?

Publicitate

loading...

#6 2013-03-17 14:00:43

heimdall
Diamond member

da, exact, insa daca sangele e maro e un pic mai vechi
oricum sunt sanse... bafta !

#7 2013-03-17 14:17:39

ankuzza
Hero member

Doamne ajuta , multumesc !

#8 2013-03-19 16:11:50

ankuzza
Hero member

mai am o nelamurire..mie mi-a iesit la pap inflamator, insa nu are vreo clasa, asta inseamna cervicita(care inseamna rana pe col)?

daca e asa, ma gandesc ca nu e indicata o sarcina.problema e ca mie in fiecare an imi iese pap 2 inflamator,mi se dau ovule cervugid mereu insa rezultatul este mereu acelasi...sa ma ingrijorez?inflamator ala inseamna cervicita?Mie mi-a scris pe reteta cervicita doctora, am inteles ca e periculoasa daca vreau bebe...ca poate duce la avort spontan...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.