acum cateva zile simteam o durere pe piciorul drept, pe gamba dreapta, care a durat cateva zile.
initial credeam ca m-am invinetit,lovindu-ma de ceva (am o "predispozitie" pt genul asta de vanatai) dar cand m-am uitat nu era nimic, ci pur si simplu simteam durerea exact de-a lungul a doua vene, pe zone de circa 10 cm pe fiecare, cand atingeam zona sau cand incordam gamba. in ultima vreme parca sunt prea pronuntate venele prin piele.
ideea e ca mi-a trecut durerea pe piciorul asta dar sesizez ca azi am aceeasi senzatie de durere pe gamba stanga, tot in zona unde sunt pronuntate venele.
nu am probleme cardiace dar am circulatia sangvina mai lenta, sangele mai vascos/gros, nu am istoric de tromboza (asa se numeste, parca. sper sa nu zic prostii). am luat ac 1 an, le-am intrerupt 3 luni, le-am reluat de 1 luna dar analizele la sange, timp de coagulare au iesit toate ok, nimic sa arate ca anticonceptionalele ar crea probleme.
Ce ar putea fi?
nu stiu daca are vreo legatura dar mi se mai intampla cateodata (si asta inca de ani buni) sa simt durere in mana dar cumva tot in zona venelor, parca pe vena, care dura cateva secunde bune...
stiu ca suna absurd.
citisem undeva pe forum postarea cuiva cum ca nu are cum sa te doara venele dar asa as descrie genul asta de durere
Ultima oara a fost editat de crid (2013-03-21 22:19:28)