homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata sau nu?

#1 2013-03-22 12:54:25

oanix
Membru
Inregistrat: 2013-03-22

insarcinata sau nu?

buna tuturor...
am o mare nelamurire...am folosit anticonceptionale pana in luna ianuarie...luna in care menstruatia a venit p data de 20. dupa am renuntat la acestea in luna februarie menstruatia a aparut p data de 18...mentionez ca in data de 8 martie am avut un contact sexual neprotejat...iar acum menstruatia nu mai apare...am facut ieri un test de sarcina si a iesit negativ...azi 22.03 cand am mers la baie a aparut p hartia ig o chestie roz....m am gandit cu siguranta vine...dupa 2 ore o durere puternica d burtik ma trezit din somn am mes din noua la baie cu gandyul ca e o durerea p care o acuz atunci cand imi vine...dar p chilotei nimic doar din nou o mica pata p hartie...acum asteptam sa mi vina dar nimic...e posibil sa ma fi ''insemnat''? sunt sau nu sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati! multumesc anticipat

#2 2013-03-22 13:03:50

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: insarcinata sau nu?

din moment ce ai avut contact neprotejat, da, exista riscul de sarcina, dar poate intarzia si din cauza ca ai renuntat recent la pastile.
daca nu apare menstruatia, fa un test din urina la 3 saptamani de la contactul respectiv (abia atunci rezultatul poate fi luat in considerare 100%), sau fa unul din sange in urmatoarele zile daca n-ai rabdare sa astepti.

PS: ai warn pt postare multipla; citeste regulamentul si respecta-l!

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.