homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire!

#1 2013-03-23 19:23:23

Costelina
Membru
Inregistrat: 2013-03-23

Nelamurire!

Buna seara! Nici nu stiu cum sa incep, pentru ca pare foarte stupida problema mea, dar chiar as vrea sa ma lamuresc. La inceputul lunii ianuarie am avut un contact sexual neprotejat, chiar cu 3,4 zile inainte de menstruatie. De atunci si pana acum nu s-a mai intamplat nimic. In aceste luni am avut menstruatia regulata, fix la 28 de zile, astazi am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar am simptomele unei femei insarcinate in 3 luni: pofta de mancare exagerata( ceea ce mie niciodata nu mi s-a intamplat pana acum, eu de fel sunt slaba si ma ingras foarte greu ), ameteala continua, oboseala, balonare, constipatie. Iar lunile trecute de fiecare data cand mancam, inghiteam cu noduri si nu puteam sa mananc mult. E posibil sa fiu insarcinata?
Va multumesc anticipat si iertati-mi penibilitatea.

#2 2013-03-23 19:25:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Nelamurire!

Eu zic ca nu e posibil in conditiile astea

#3 2013-03-23 21:54:06

Costelina
Membru
Inregistrat: 2013-03-23

Re: Nelamurire!

mersii mult pentru raspuns>big_smile<

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.