|
Nu esti logat.
Infectie col#1 2013-03-15 17:59:50
Infectie colAm primit azi rezultatul de la PAP si mi-a iesit ca am o inflamatie (eu asa inteleg) insa nu stiu ce inseamna "atipii HPV" "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2013-03-15 18:18:57
Re: Infectie colLSIL inseamna leziune de grad scazut, am vazut ca mai nou apare si informatia referitoare la HPV la PAP, dar nu stiu daca e o certitudine, probabil ar trebui sa faci un tipaj HPV ca sa stii cu siguranta ca asta e cauza si o colposcopie ca sa vezi cum arata colul Offline #3 2013-03-18 14:53:22
Re: Infectie colMersi mult de tot pt raspuns!!! "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2013-03-18 21:02:46
Re: Infectie col
Esti suspecta de hpv de asta ti s-a cerut sa faci colposcopie . Pelanga asta a si o vaginoza bacteriana , care de asemeni trebuie tratata. Sanatate! What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2013-03-25 18:39:42
Re: Infectie colam fost la medic azi si mi-a recomandat colposcopia, mi-a dat tratament pt vaginoza si mi-a recomandat si tipajul. Insa nu am inteles un lucru exact: faptul ca mi-a iesit la pap atipii hpv inseamna ca sigur sunt infectata cu HPV sau este doar o supozitie care va fi eliminata in urma tipajului? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2013-03-25 18:41:30
Re: Infectie cole o supozitie, nu ai de unde sti exact pana nu faci tipajul Offline #7 2013-03-26 11:13:00
Re: Infectie colAsta ma gandesc si eu insa medicul mi-a zis ca exista sigur acolo o displazie si prin urmare exista sanse sa am si virusul "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|