|
Nu esti logat.
Karissa#1 2013-03-17 19:08:30
KarissaBuna ziua!!!!eu de ceva timp am luat anticocepionale jeanine la indrumarea medicului dermatolog pt ca aveam acnee juvenila!!!!datorita acestor pastile nu am ami avut acnee deact daca faceam pauza mai mare si nu le mai luam.m-am simtit ff bine cu ele din toate punctele de vedere.aceste pastile au disparut de pe piata iar dermatologul mi-a recomandat desorellle,am luat 3 luni pt ca incepusem sa ma umplu de cosuri iar acestea nu mi-au priit deloc,cosuri mi-au aparut si mai multe,libidoul a scazut drastic incat nici dupa nu prea mi-am revenit.Am decis sa merg la ginecolog pt a imi face control si pt ami da niste pastile potrivit mie.am facut analize ecograf transvaginal si toate in regula,doar ca am deregalare hormonala.pt asta mi-a dat Karissa pe care ar urma s ale iau cand imi vine menstra.Sunt bune pt acnee ca din ce am citit nu spune nimeni nimic de asa ceva si ca pt acnee ar fi Yasmin si cele care au avut jeanine ca si mine li s-au dat yasmin.nu stiu ce sa fac daca sa iau Karisssa,mi-e teama ca nu scap de canee.Vreau un raspuns daca se poate ca sunt tare dezamagita. Offline #2 2013-03-17 21:09:08
Re: KarissaToate anticonceptionalele ajuta in problema acneei. Important este sa iei pastilutele potrivite organismului tau. Eu zic sa mergi pe mana medicului si sa iei karissa. Sigur are un motiv bine intemeiat daca asa ti-a recomandat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2013-03-18 09:59:47
Re: Karissanu cred ca toate anticoceptionalele sunt bune pt acnee ca de exemplu desorelle nu sunt bune,mie nu mi-au mers.imi reglase CM dar acnee cat cuprinde.deci........Oricum multumesc pt sfat!!!!! Offline #4 2013-03-18 13:11:41
Re: Karissaas mai dori si alte pareri in legatura cu karissa.multumesc!!!! Offline #5 2013-03-28 18:29:20
Re: KarissaBuna ziua.In zilele urmatoare trebuie sa iau pt prima data anticonceptionale Karissa si nu inteleg...folia cu pastile are niste sageti cu zilele saptamanii si sub prima pastila scrie Luni.Intrebarea mea este: daca mie imi vine ciclul sambata,incep cu pastila unde scrie sambata sau cu prima pastila din folie,adica sub care scrie luni? Va multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2013-03-28 18:40:59
Re: Karissacu aia pe care scrie sambata; oricum nu conteaza ordinea in care le iei, important e sa le iei pe toate, zilele saptamanii sunt acolo ca sa te ajute sa nu uiti vreuna. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|