|
Nu esti logat.
Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!#1 2008-01-24 16:34:16
Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!Pe scurt, iau Logest de ceva vreme. Luna trecuta am facut tratament cu antibiotice pt o infectie urinara si am intrerupt Logest. Apoi le-am reluat, asta e prima luna, am terminat folia, insa dupa cele 3 zile in care trebuia sa-mi vina sangerarea de privatie au mai trecut inca 6 si nimic. Offline #2 2008-01-24 16:40:52
Re: Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!daca v ati protejat corespunzator in a acea luna nu are de unde fi vb de sarcina...probabil vor trebui schimbate anticonceptionalele... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-01-24 18:56:49
Re: Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!
subscriu Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2008-01-24 20:17:20
Re: Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!Nu mai inteleg... mi s-a potrivit luni de zile inainte de faza asta.... Offline #5 2008-01-24 20:36:59
Re: Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!e posibil...vezi inainte ce ti spune medicul tau...care mi se pare f ok...si mergi pe mana lui... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|