homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!

#1 2008-01-24 16:34:16

Clauk
New member
Inregistrat: 2007-06-13

Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!

Pe scurt, iau Logest de ceva vreme. Luna trecuta am facut tratament cu antibiotice pt o infectie urinara si am intrerupt Logest. Apoi le-am reluat, asta e prima luna, am terminat folia, insa dupa cele 3 zile in care trebuia sa-mi vina sangerarea de privatie au mai trecut inca 6 si nimic.
Deci am terminat folia de 9 zile si nu am menstruatie. Am facut teste de sarcina.. vreo 4, din care unul azi-dimineata, si toate cat se poate de negative.Am mers si la o doctorita foarte draguta, m-a consultat si a zis k nu am nimic. M-a programat maine la o ecografie, k sa vada cat de gros am endometrul, k sa stie daca imi da sau nu medicament care sa provoace menstra. A zis k nu vrea sa ma indoape degeaba cu hormoni, lucru pt care ii sunt recunoscatoare.
Deja simt k innebunesc, l-am innnebunit si pe prietenul meu, saracul, nu mai stiu ce sa mai cred... Daca e sarcina si inca e prea devreme sa iasa HCG?
Ce sa fac mai departe?
E asa de greu sa astept.. De fapt, la ce sa ma astept?!
Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine! Va pup!

#2 2008-01-24 16:40:52

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Va rog sa ma sfatuiti, sunt foarte nelinistita!

daca v ati protejat corespunzator in a acea luna nu are de unde fi vb de sarcina...probabil vor trebui schimbate anticonceptionalele...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-01-24 18:56:49

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

crys_ty_na a scris:

daca v ati protejat corespunzator in a acea luna nu are de unde fi vb de sarcina...probabil vor trebui schimbate anticonceptionalele...

subscriu
poate pur si simplu nu ti se potriveste Logestu'

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#4 2008-01-24 20:17:20

Clauk
New member
Inregistrat: 2007-06-13

Nu mai inteleg... mi s-a potrivit luni de zile inainte de faza asta....
sad Oare sa fie din cauza faptului k le-am intrerupt si acum le-am reluat?!

#5 2008-01-24 20:36:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e posibil...vezi inainte ce ti spune medicul tau...care mi se pare f ok...si mergi pe mana lui...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.