|
Nu esti logat.
Secretie maronie#1 2013-03-15 23:11:18
secretie maronieBuna seara.Am o nelamurire in legatura cu o secretie maronie care a aparut de cateva zile,este prima oara cand patesc asa ceva.Pe langa asta ciclul menstrual mi-a intarziat,ultima menstruatie incepand pe data de 31 ianuarie si terminandu-se pe 5 februarie.Am avut si contact sexual acum o saptamana dar protejat iar prezervativul nu s-a rupt.Mentionez ca fac si un tratament cu moldamin pt o infectie infectie cu streptococ.As vrea sa stiu daca menstruatia poate intarzia de la tratament si de la ce a aparut aceasta secretie maro.Va multumesc! Offline #2 2013-03-16 18:54:52
Re: secretie maronieAs avea nevoie de un raspuns daca se poate.. Offline #3 2013-03-16 19:24:02
Re: secretie maroniePoate e inceputul menstruatiei secretia maronie... oricum, avand in vedere ca a si intarziat menstruatia, poate fi o mica dereglare hormonala, mergi la un medic daca tot nu vine Offline #5 2013-03-17 22:32:19
Re: secretie maronieMi-am facut o programare la doctor dar mai am de asteptat pana sa merg la control,daca se poate as mai avea o intrebare...aceasta secretie maronie inca persista cred ca sunt 4-5 zile deja...ar trebui sa imi fac griji?iar menstruatia inca nu a aparut. Offline Publicitateloading...
#6 2013-03-28 23:38:05
Re: secretie maronieBuna. Am inceput tratament cu clomatrizol ovule dar in a 3-a seara mi-a curs putin sange si le-am intrerupt. Ultima oara a fost editat de zambarici (2013-03-28 23:59:56) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|