homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Testele de sarcina pot da gres????

#1 2013-03-31 17:29:22

christyne
New member
Inregistrat: 2010-06-25

testele de sarcina pot da gres????

Buna stie cineva cat de sigure sunt testele de sarcina ??
Mi-am facut doua teste azi de la firme diferite  si au iesit pozitive .Am o intarziere a menstruatiei de  trei saptamani insa eu am tiroidita autoimuna si nu e nimic iesit din comun sa imi intarzie menstruatia chiar si  doua luni insa nu mi-a iesit niciodata vreun test pozitiv.In ianuarie am luat cateva pastilute de duphaston  ca sa imi vina menstra pt ca nu imi venise din noiembrie si trebuia sa incep sa iau contraceptive insa am uitat de ele si nu am stat prea stresata pt ca medicul mi-a spus ca nu o sa ramn prea usor gravida din cauza tiroidei si a faptului ca sunt foarte slaba desi cu tiroida  stau foarte bine de doi ani si nu am mai avut nevoie de dozari hormonale.
E prima oara cand imi iese un test pozitiv si am facut muuulte la viata mea din cauza menstruatiei neregulate, nu am rabdare pana ajung la medic.

#2 2013-03-31 17:32:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: testele de sarcina pot da gres????

Teste fals-pozitive nu prea exista, cu atat mai mult 3 de la firme diferite, deci eu zic ca sigur esti insarcinata. Poti face si un test beta-hcg din sange care o sa te lamureasca

#3 2013-03-31 17:36:30

christyne
New member
Inregistrat: 2010-06-25

Multumesc ! Mai avem nevoie de o parere ca sa stau mai linistita nu vreau sa imi fac sperante degeaba nu e o sarcina planuita dar daca e sa fie e binevenita

#4 2013-03-31 18:50:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

christyne, felicitari smile
as zice sa mergi la medic si sa faci periodic dozarile de hormoni tiroidieni; pe timpul sarcinii este obisnuit sa o cam ia razna , chiar daca situatia era stabila pana atunci.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.