homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Leziuni pe col cu istoric de hpv

#1 2013-04-01 17:47:33

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

leziuni pe col cu istoric de hpv

Buna ziua!
Am 2 ani de zile de cand am descoperit la un control de rutina o infectie cu hpv.Ulterior am facut si genotiparea si am depistat ca radacina este nr 73, pe care unii o considera oncogena, mai nou, altii inca nu.Mentionez ca nu am avut niciun rezultat nefavorabil la testele papa nicolau care, facute din 6 in 6 luni, au iesit ok, fara anomalii.
Astazi am fost la un nou control.Dna doctor mi-a preleuat analize pt papa nicolau si a facut si o colposcopie care, nu a iesit prea bine, caci am vazut 2 pete albe, pe care dna doctor le-a denumit mici leziuni...
Mi-a scris pe fisa cateva lucruri si parea relaxata.Am intrebat daca e ceva grav, a spus ca nu si ca asteptam rezultatul.
Eu sunt tare panicata acum.Ma uit pe foaia dansei, scrie ca am un col normal si jsc tip 1.
Cat de ingrijorata ar trebui sa fiu si cum stiti ca se trateatza aceste leziuni...medicamentos sau chirurgical?
Va multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.