homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu insarcinata?

#1 2013-04-01 18:31:22

nicoroxy21
Membru
Inregistrat: 2013-04-01

sunt sau nu insarcinata?

Buna! Sunt sau nu gravida? A mai patit cineva asa? Ultima menstruatie a fost pe 23 februarie si la mine in general cm este regulat doar cand nu am mai luat anticonceptionale s-a dereglat putin dar de atunci vine mereu pe 22 sau 23 ale lunii iar de atunci au trecu cam 10 luni si imi e somn mai tot timpul , durere abdominala ca si cum mi-ar veni dar nu tot timpul, dar am făcut un test barza duminica dimineața au apărut 2 linii dar una foarte putin vizibila(am vz testul după 15 min) si astazi de dimineata mi-au aparut cateva pete maronii si acum a inceput si putin rosu dar curge foarte putin, nu ca la ciclu, la mine la ciclu curgea foarte mult si in 3 sau 4 zile se oprea, am mai facut azi un test si a ieșit negativ. Nu știu ce sa cred, sunt sau nu insărcinată? inca nu pot ajunge la medic deabia pe vineri sper sa ajung. Noi am vrea bebe dar nu stiu ce sa mai cred?
Acum nu stiu ce sa mai cred nidatia poate avea loc si la 10 zile de intarziere a cm?
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns
multumesc anticipat
va rog frumos daca ati putea sa ma ajutati cu o parere pana ajung la medic

Ultima oara a fost editat de nicoroxy21 (2013-04-01 18:35:11)

#2 2013-04-01 18:40:09

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: sunt sau nu insarcinata?

nu ti am mai raspuns?

in principiu nu ai semne ca ai fi (testul nu se citeste la 15 min distanta iar somnolenta si pofta de mancare nu e un simptom de sarcina(simptomele astae de sarcina nu apar asa din prima sap .... )

nidatia nu poate avea loc la 10 zile de intarziere (calculeaza perioada feritila , are loc la 10 zile dupa ziua ovulatiei ).din moment ce teste ies negativ nu ai de ce ti face griji .... eventual mai asteapta 4 sa faci un alt testzile dar ... putin probabil.

sau mai simplu du te la orice laborator si fa ti o analiza la sange.

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2013-04-01 18:41:30)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2013-04-01 18:47:55

nicoroxy21
Membru

nu mi-ai mai raspuns azi deabia m-am inscris acela a fost primul mesaj postat si de pofta de mancare eu nu am zis nimic
vroiam sa aflu si alte pareri pana ajung la medic
multumesc frumos

#4 2013-04-01 19:03:38

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

am obsevat ca nu mai ai alt mesaj postat , dar eu stiu cate conturi isi poate face cineva ? stii de ce intreb ? ptr ca zilele trecute (nu azi) a mai fost cineva cu o situatie identica cu a ta ....

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#5 2013-04-01 19:06:16

nicoroxy21
Membru

noi ne dorim foarte mult un bebe iar astazi cand au aparut pete maronii m-am cam speriat acum a inceput parca sa curga si putin sange asta e sunt putin deprimata dar mai incercam, am intrebat pentru ca e prima oara pt mine si nu stiu cum sa reactionez
multumesc oricum

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.