|
Nu esti logat.
Posibil corp galben?#1 2013-04-05 11:11:54
posibil corp galben?In luna septembrie am făcut un control de rutină. La ecografia vaginală s-a văzut o formaţiune ecogenică 13/12 mm pe ovarul drept(dimensiuni ovar 43/21mm). Medicul mi-a spus să revin la control după 6 luni. In 18 martie zona ecogenică avea 16/14 mm, deci crescuse, iar ovarul drept 47/26mm. Medicul mi-a spus că pare a fi un corp galben care şi-a mutat poziţia ?n ultimele 6 luni şi a mai crescut puţin. Mi-a recomandat CA 125. L-am făcut, a ieşi 12,21 U/ml (limite normale). Menstruaţia mi-a venit ?n 30 martie, ieri (4 apr.) am mers din nou la control, medicul mi-a recomandat să revin ?n primele zile de menstruaţie, ?n speranţa că ar putea vedea mai bine despre ce fel de formaţiune este vorba. Din păcate, a fost aceeaşi imagine ca şi ?n luna martie, medicul mi-a spus că e o formaţiune atipică, un corp galben, şi că nu ştie ce este! Mi-a dat Marvelon două luni şi apoi să revin la control. Am luat prima pastilă aseară la ora 22.00 (fiind ?n ziua a 6-a de menstruaţie). Medicul mi-a spus luna aceasta să iau doar 20 pastile, nu 21, pentru că ?ncep din a 6-a zi, nu din a 5-a. E corectă administrarea astfel? C?nd pot beneficia de protecţie? Ce ar putea fi acea formaţiune? Offline #2 2013-04-05 12:10:30
Re: posibil corp galben?hmm... in privinta "formatiunii", repeta ecografia la alt medic in ziua 3 a ciclului. Offline #3 2013-04-05 12:50:02
Re: posibil corp galben?nu, nu e corect sa iei doar 20 de pastile, se pierde protectia; iei toata folia, faci pauza 7 zile, si in a 8a incepi a doua folie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2013-04-05 13:20:51
Re: posibil corp galben?In prospect scrie administrarea din 1 zi sau in zilele 2-5 (cu protectie suplimentara 7 zile). dar eu am inceput in ziua a 6-a. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|