homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum determini un om sa-ti spuna adevarul?

#1 2013-04-07 01:48:02

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

cum determini un om sa-ti spuna adevarul?

fetelor,nu mai stiu ce sa mai fac.am fost mintita de multe ori si mi-a recunoscut niste chestii pentru ca l-am prins cu minciuna.stiu insa ca mai sunt lucruri nespuse si nu stiu cum sa-l determin sa-mi recunoasca...ma enerveaza crunt ca nu imi dau seama cum sa aflu adevarul

My Tears Dry On Their Own

#2 2013-04-07 10:14:25

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?

pai daca te-a mintit inseamna ca nu te respecta, nu are incredere in tine. un asemenea om nu merita respectul tau.eu zic sa nu-ti bati capul sa afli alte adevaruri dureroase de la el mai bine lipsa

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#3 2013-04-07 13:33:47

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

da... nici eu nu as face pe politistul , viata e mai frumoasa decat sa mi bat capul cu ceea ce zice el sad si sa duc o viata de detectiv care la sfarsit descopera ca e nefericit , ori iau de buna ce imi zice(stiind ca probabil nu tot ce zice e adevarat) sau pun punct relatiei ....

avand in vedere ca reusesti sa l prinzi cu minciuna inseamna ca spune multe de le pierde sirul si nici el nu mai stie ce si cum ... daca esti isteata il poti pacali si asa sa afli ce si cum te a mintit dar ptr asta e nevoie de timp si rabdare (ca sigur minciuna de ieri o tine minte ) , dar sincer eu nu mi as bate capul ...

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#4 2013-04-07 15:35:23

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

ii spui ca daca iti spune adevarul ii faci cadou o milka cu lapte smile

#5 2013-04-07 20:05:13

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

AciDulaSs a scris:

ii spui ca daca iti spune adevarul ii faci cadou o milka cu lapte smile

Pai, asta ar merge doar daca ar fi vorba de mine. Si cum eu-s unica si irepetibila, slabe sanse sa mearga si-n cazul lui old_soul.

Initiatoare: Tu, undeva in adancul tau, vrei sa-l parasesti din cauza acelor minciuni. Inca mai banuiesti cate ceva si vrei, cum s-ar spune, ''sa se umple paharul'' , ca sa nu suferi mai tarziu ca l-ai parasit pe degeaba. Vrei sa recunoasca el, ca sa ai certitudinea ca banuielile tale au fost bine intemeiate. In mare, ti-e frica sa-l lasi, fiindca nu esti convinsa intru totul ca ai ajuns la capatul rabdarilor si iti doresti ca el sa recunoasca ce ai tu in cap ca sa poti izbucni.

Fa ce simti si lasa frica deoparte.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

Publicitate

loading...

#6 2013-04-07 22:35:06

AciDulaSs
Banat

Diana eu am spus in sens de gluma big_smile nu pot sa cred ca tu ai vorbit serios si esti asa de usor de influentat big_smile sau de cumparat ? big_smile

#7 2013-04-07 22:40:42

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Acidulass, am pastrat registrul de gluma. Intelege mesajul meu ca atare. tongue

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#8 2013-04-07 22:45:06

AciDulaSs
Banat

dar am zis ca nu cred tongue tongue .... dar totusi o milka de lapte ? ce zici ? tongue big_smile

#9 2013-04-08 20:33:07

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

vai,Diana.ai descris perfect ce simt.esti absolut geniala big_smile
paiii, simt ca n-o sa am incredere in el vreodata si ma complac intr-o situatie care aparent are solutii pe termen scurt.Doar ca pe termen lung nu cred ca pot sa stau langa el.Imi doresc ceva mai mult.Si totusi mi-e drag, am trecut de faza cu durerea,dezamagirea,ura.

My Tears Dry On Their Own

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.