homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Microadenom hipofizar

#1 2013-04-07 00:16:23

angica
New member
Inregistrat: 2008-11-08

microadenom hipofizar

in urma unui rmn a rezultat microadenom hipofizar, intrucat dintre toti hormonii doar prolactina are valori mai mari decat cele normale,insa prolactina dupa PEG este buna intrucat eu am menstruatie regulat , s-a redus cantitativ si are o culoare maronie, nu am galactoree,medicul a spus ca este nesecretant si prin urmare a zis sa mai asteptam cu tratamentul, momentan nu ar fi cazul...mi-a prescris insa femicur capsule, pe prospect scrie ca nu se administreaza in caz de tumoarea la glanda hipofiza....intrebarea mea este pot lua femicur fara probleme, microadenomul nu reprezinta o tumoare beninga? am intrebat medicul dupa ce am citit prospectul, a spus ca nu este nici o problema , ca este doar un chist, nu tumoare, insa pe unde am citit adenomul hipofizar este definit ca fiind o tumoare beninga....stie cineva mai multe?

#2 2013-04-09 16:01:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: microadenom hipofizar

hmmm... mai cere parerea unui medic. si eu stiu ca adenoamele sunt tumori benigne.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.