homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina?

#1 2013-04-09 15:48:45

camelia2121
Membru
Inregistrat: 2013-04-09

sarcina?

As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi.

De pe data de 2 aprilie pana pe 8 am fost in perioada fertila.

As vrea sa stiu daca poti ramane insarcinata doar daca ejaculeaza inauntrul vaginului sau si in alte moduri. Am facut-o zilele trecute cu prietenul meu,protejat, si cand si-a scos prezervativul i-a curs sperma pe degete apoi, dupa ceva timp mi-a bagat degetul in vagin.

Mentionez ca acum o luna si jumatate am facut o intrerupere de sarcina iar medicul mi-a spus ca pot ramane insarcinata foarte repede deoarece inca am colul deschis. Mi-am facut ieri un test de sarcina si a iesit negativ dar cu liniuta de control un pic stearsa.

Ce pot face in aceasta situatie?

#2 2013-04-09 16:15:03

DobrinGeorge
Full member
Inregistrat: 2013-04-05

Re: sarcina?

Din moment ce contactul sexual este neprotejat, absolut intervine și riscul de sarcină.
Dacă nu ejaculează intravaginal, evident vorbim de metoda "retragerii", recte "coitus intreruptus" .
Aceasta este cea mai folosită metodă contraceptivă de catre cuplurile activ sexual , implicit adolescenți.
DA, poți rămane ?nsarcinată dacă nu ejaculează, ?n timpul actului sexual băiatul elimină un lichid cu rol de lubrifiere care POATE conține spermatozoizi.
EL, așa cum este făcut NU conține spermatozoizi, dar se poate ?ntalni pe canal cu spermatozoizi dni ejaculări anterioare.
Dacă băiatul nu a urinat de minim două ori ?nainte de contactul neprotejat SAU dacă actul sexual a dispus de mai mult de un număr și MAI ALES dacă erai ?n perioadă ovulatorie, șansele de a rămane ?nsarcinată sunt destul de avansate, circa 27%.

Avand ?n vedere testul de sarcină, dacă liniuța de TEST nu a apărut DELOC, nu ești ?nsarcinată dar din cate spui testul nu pare să fi fost valabil.
Fă un nou test de sarcină cu PRIMA URINĂ de dimineață după 2 săptămani de la ultimul contact sexual.

Ultima oara a fost editat de DobrinGeorge (2013-04-09 16:16:48)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.