|
Nu esti logat.
Am incurcat pilulele!!! help!!!#1 2008-01-24 20:10:31
am incurcat pilulele!!! help!!!Luni trebuia sa-mi iau pilula coresp zilei de luni care urma in blister ,am luat-o dar pe o alta tot cu luni pe ea de undeva de la final:pucko:, marti la fel si abia aseara mi-am dat seama si am luat-o p e cea cu miercuri care mai ramasese? Mai sunt protejata in cazul asta? Mi-a zis o verisoara ca alea xu luni is toate la fel intre ele si tot asa si celelalte. E adevarat? Offline #2 2008-01-24 20:17:51
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!ce pastile iei.daca toate arata la fel nu ai de ce sa iti faci probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-24 22:05:41
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!azi am observat ca imi lipseste o pastila , in loc sa mai am 8 pilule in blister , mai am doar 7. nu-mi amintesc sa fi baut 2 pilule intr-o zi, dar cu toate astea nu voi am avea destule...una in minus..ce sa intampla in cazul in acesta? ce ar trebui sa fac? Offline #4 2008-01-24 22:31:14
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!iei o alta folie de pe care inlocuiesti pastila in minus...iar apoi acea folieo ti de rezerva pt incidente viitoare... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-25 09:15:09
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!Iau Yasmin, dar cum adica daca toate arata la fel? la culoare sau cum?mmmm...nu prea sunt lamurita Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-25 09:19:51
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!o iei pe cea din ziua de azi...ultimele 8 dintr-un blister nou Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-01-25 09:20:31) Offline #7 2008-01-25 09:26:48
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!????nu mai inteleg nimic....cum sa va explic sa ma intelegeti? ca nu mai stiu ...pai eu pe cea de azi o am ,si am avut-o si pe cea de ieri si pe cea de alaltaieri problema e ca luni si marti am luat ultimele doua pilule din blister,care erau tot cu luni si marti pe ele...si voiam sa stiu daca totate pilulele care au aceeasi zi a saptamanii pe ele sunt la fel Offline #8 2008-01-25 10:09:17
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!da, toate sunt la fel, nu conteaza pe care o iei, conteaza sa iei o pastila in ziua respectiva, indiferent de ce scrie pe ea Offline #9 2008-01-25 10:14:30
Re: am incurcat pilulele!!! help!!!Am Inteles Acum, Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|