|
Nu esti logat.
Departarea#1 2007-03-20 18:45:23
departareaubitul meu pleaca cam in fiecare luna cu treaba din oras cateva zile. a plecat si luna asta si se intoarce miercuri seara tarziu si nu o sa putem sa ne vedem decat joi.si eu acum sunt tare deprimata ca nu il o sa il vad pana poimaine:(.voi cum faceti fata cand e plecat de lanaga voi pt.mai mult sau mai putin timp?.am observat la mine ca eu vreau sa petrec din ce in ce mai mult timp cu el. Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-03-20 18:47:30) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-03-20 19:36:07
Re: departareadaca stiu ca are treaba si e important,ma consoez,ca doar nu o sa stea degeaba numai ca sa fiu eu cu el toate ziua. Offline #3 2007-03-20 19:38:37
Re: departareaehhh ralucaelena eu m-am obisnuit sa fie departe.e plecat in italia din ianuarie si vine in august ca de paste nu are liber decat 2 zile.nu stiu cat o sa mai tina dar stiu ca nu as fi mai fericita daca as sti ca e cu alta.eu sper sa se intoarca in tara peste cativa anisori.la inceput ne certam super des dar acum e mai bine.in curand isi baga si net si sunt sigura ca va fi mai bine.si eu sunt indragostita expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-03-20 19:48:17
Re: departareaoana_ .. peste cativa anisori??? Offline #5 2007-03-20 19:48:48
Re: departareaal meu a plecat imediat dupa ce ne-am intors din luna de miere pt un an in olanda...la inceput mi-a fost greu, mai ales ca pana atunci nu mai locuisem singura. internetul si telefonia ne-au ajutat mult. parca mai mult vb la telefon atunci decat acum. am citit mai mult in acea perioada, m-am apropiat de mama lui si in general am vrut sa fiu inconjurata de persoane care il cunosc. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-20 19:50:32
Re: departareapoi stii cum.....te cearta oleaq ionela .....te pui oleaq in gura cu ea....apoi ii dai dreptate .....apoi treci peste ai sa vezi:D Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #7 2007-03-20 19:51:39
Re: departareaCata intelepciune.... Offline #8 2007-03-20 19:53:00
Re: departareanu o sa ma cert cu ionela nu am de ce sa fac asta.nu imi place sa ma cert:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-03-20 19:54:23
Re: departareasi al meu o sa plece peste un an in voiaj de practica.....nu stiu cum o sa-mi fie fara el...oricum greu sper sa rezist #10 2007-03-20 21:20:49
Re: departarea
peste cativa anisori sa nu mai plece deloc la asta ma refeream.oricum vine in august cel tarziu si apoi de craciun ,numar zilele din calendar Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-03-20 21:22:25) expect the worst , hope for the best! Offline #11 2007-03-20 21:55:40
Re: departareaeu eram chiar bucuroasa cand mai pleca prietenul meu pt ca asa aveam si eu mai mult timp pt mine . noi eram colegi la facultate si eram impreuna cam toata ziua. si deja incepusem sa ma plictisesc, asa ca plecarile lui erau tocmai bune Ultima oara a fost editat de mika (2007-03-20 21:56:02) Offline #12 2008-01-25 09:20:48
Re: departareape mine ma ia de urechi rau departarea asta, pt ca locuim de aproape 2 ani impreuna si mie greu sa stau fara el mai mutl de o saptamana "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #13 2008-01-25 10:12:35
Re: departareanu a plecat niciodata....dar numai cand mi'a zis k are treaba la serviciu si sta pana mai tarziu ..si eu vroiam sa'l vad...mi s'a facut parul maciuca ... oricum il banuiesc k ar pleca la piatra neamt fara mine Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #14 2008-01-25 10:14:59
Re: departareasi al meu a vrut sa plece cu bursa in alta tara dar s-a razgandit! hiiiiuh!!! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|