|
Nu esti logat.
Medicamentele adecvate#1 2008-01-24 10:01:42
medicamentele adecvatehello..am fost la gynecolog..si mia zis ca am o unflatura si o bacterie din cauza careia am o secretie minora...si mia prescris tratament cu ovule 3 zilce antibiotice doxicilina si Arcoxia...pentru 7 zile..dar ma ingrijoreaza pentru ca am citit prospectul de la arcoxia si e inspaimantoator...intrebarea mea..este..e nevoie sa iau atatea medicamente pentru ce am eu? eu nu prea am luat antibiotice nici cand am fost racita si ma sperie cate mia dat:P pls help:sjuk: sex is a drug! and i like it :> Offline #2 2008-01-24 10:02:51
Re: medicamentele adecvatepai ce diagnostic scrie pe reteta.si eu am laut arcoxia si nu am patit nimic . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-24 12:26:00
Re: medicamentele adecvatecare sunt alea multe medicamente???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-01-24 17:49:23
Re: medicamentele adecvatemie medicul ginecolog mi'a prescris Zanocin si No Spa pt chisturi pe ovare si rana pe col,mi'a dat 2 cutii de Zanocin si 1 de No Spa,dupa care la terminarea primei cutii de Zanocin mi s'a facut fff rau,aveam stari de voma,greata,nu mai aveam pofta de mancare,unde mai pun k acum 2 zile am si vomitat de rau ce imi era.eu iau antibioticele cu AC pt k asa mi'a spus medicul pana le termin.de ieri seara am intrerupt tratamentul cu Zanocin din cauza starilor de rau pe care le aveam. Ultima oara a fost editat de cristian_elena (2008-01-24 17:50:20) IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #5 2008-01-25 00:13:35
Re: medicamentele adecvatemultumesc:P m`am mai linistit putin;)) sex is a drug! and i like it :> Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-25 10:29:41
Re: medicamentele adecvate
de la Zanocin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|