homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere din mamelon

#1 2013-04-13 09:47:57

punks not dead
New member
Inregistrat: 2011-05-08

Scurgere din mamelon

Buna. De ceva timp am niste scurgeri albe laptoase din ambele mameloane, dar doar la stimulare. La inceput mameloanele erau normale dar acum sunt putin inversate. Scurgerea nu apare decat la stimulare si este din ambii sani. Mentionez ca in timpul contactului sexual sanii imi sunt foarte stimulati. M-am palpat cat am putut eu de bine si nu am gasit nicio masa mai dura si mobila. Anticonceptionale am inceput sa iau luna aceasta dupa o pauza de 6 luni in care scurgerea a continuat la stimulare. Totodata, cand de la frig mamelonul devine erectil, inversia dispare. Intrebarea mea este ce anume ar putea sa fie si daca ar trebui sa imi fac mari griji caci momentan nu am cum sa ajung la doctor.

#2 2013-04-13 12:23:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Scurgere din mamelon

Ar trebui sa mergi la medic si sa-ti faci niste analize hormonale, probabil un exces de prolactina

#3 2013-04-13 12:25:28

punks not dead
New member
Inregistrat: 2011-05-08

Re: Scurgere din mamelon

Ok multumesc de raspuns

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.