|
Nu esti logat.
Oare anticonceptionalele sa fie de vina??#1 2013-03-02 16:00:12
Oare anticonceptionalele sa fie de vina??Nu stiu daca postez bine sau nu, rog un moderator sa mute subiectul daca nu e postat unde trebuie. Offline #2 2013-03-02 16:03:56
Re: Oare anticonceptionalele sa fie de vina??ti ai dat singura raspuns. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2013-04-13 12:00:53
Re: Oare anticonceptionalele sa fie de vina??Buna, am mai scris acum cateva zile dar nu mi sa raspun. Am iar probleme, am reinceput sa iau anticonceptionale, si nu ma simt deloc bine de la ele, apetitul sexual e ,,sub pamant" sunt foarte nervoasa, nu suport pe nimeni, si nimic, ma cert cu toata lumea, inainte cand am facut pauza 3 luni, nu am fost asa, inainte cand le luam iar aveam starea asta, mai am mai mult de jumatate de luat, dar nu mai suport, as putea sa le intrerup acum? Multumesc. Offline #4 2013-04-13 12:22:08
Re: Oare anticonceptionalele sa fie de vina??Termina folia macar, ca sa nu te dereglezi de tot... ai incercat sa le schimbi, tot pe astea le luai si inainte de pauza ? e posibil sa nu fie potrivite pentru tine Offline #5 2013-04-13 12:28:03
Re: Oare anticonceptionalele sa fie de vina??Mi s-a dat mai multe, si tot asa m-am simtit, nu mai iau in veci, abia astept sa termin, le urasc. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|