|
Nu esti logat.
Discomfort in timpul actului sexual, analize bune#1 2013-04-11 19:57:36
discomfort in timpul actului sexual, analize buneSalut fetelor, Offline #2 2013-04-11 23:06:38
Re: discomfort in timpul actului sexual, analize buneEu cred ca ai o infectie.. dar spui ca analizele sunt bune. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2013-04-11 23:47:58
Re: discomfort in timpul actului sexual, analize buneMultumesc pentru raspuns. Si eu credeam ca aveam o infectie dar aparent . . . initial si doctorita imi spusese ca am o infectie mai veche dar acum si-a schimbat parerea dupa ce a vazut rezultatele:) Offline #4 2013-04-16 17:36:38
Re: discomfort in timpul actului sexual, analize buneVictory123 s-ar putea sa ai candidoza..simptomele sunt asemanatoare, spun acest lucru pt ca si eu am avut si tot aceleasi senzatii le-am avut..oricum nu e cva grav, se poate trata..bafta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|