|
Nu esti logat.
URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#1 2008-01-25 10:15:35
URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buna ziua. ieri am avc contact sexual cu iubitu meu si fiind fffff pasionali am uitat sa punem prezervativul.....el a ejaculat afara..este foarte sigur d asta....io cu toate acestea sunt extrem d temantoate si panikta si nush c sa cred...mi-e teama sa nu raman insarcinata... ma gandesc k poate in timpul actului sexual sa nu fi skpat ceva.....p langa acet lucru mie mi-a venit p 16 17 si p 19 ceva d genu s-a terminat.. Offline #2 2008-01-25 10:27:51
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!calculeaza-ti perioada fertila dupa metoda: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung. mami de minuni Offline #3 2008-01-25 10:48:36
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daca pe 16 ti-a venit menstra(desi nu ne zici la cite zile ar fi regulat ciclul tau) exista riscul sa fii in perioada fertila Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-01-25 10:59:01
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ms mult...sa inteleg k intre x si y e perioada fertila???ink o data merci Offline #5 2008-01-25 10:59:26
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-25 11:03:30
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!io am un ciclu ok..imi vine km l 28 d zile d cele mai mute ori..adk cel mai des.nu vr sa risc..si d aceea as vr sa stiu dak sa ma duc sa iau pastila sau nu...acum mi-a venit p 16 si p 19 mi s-a incheiat....luna trecuta mi-a venit km in jurul datei d 24...s merita sa iau pastila in kzul asta?? Offline #7 2008-01-25 11:05:21
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pai daca luna trecuta a venit pe 24 si luna asta pe 16 mie imi reiese ca ti-a venit la 23 de zile nu la 28....cum e pina la urma? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-01-25 11:23:12
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!idee e k nu mai stiu exact knd mi-a venit............incerc sa imi amintesc dak mi-a venit inainte d craciun sau nu...sincer in kzul asta ...avand in vedere k nu sunt singura..n-ar fi mai bine sa iau pastila? Offline #9 2008-01-25 11:31:26
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ai apucat sa citesti chestia asta?????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-01-25 12:03:42
Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dap Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|