homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 2008-01-25 10:15:35

micutza13psy
New member
Inregistrat: 2008-01-25

URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buna ziua. ieri am avc contact sexual cu iubitu meu si fiind fffff pasionali am uitat sa punem prezervativul.....el a ejaculat afara..este foarte sigur d asta....io cu toate acestea sunt extrem d temantoate si panikta si nush c sa cred...mi-e teama sa nu raman insarcinata... ma gandesc k poate in timpul actului sexual sa nu fi skpat ceva.....p langa acet lucru mie mi-a venit p 16  17 si p 19 ceva d genu s-a terminat..
n-as vr sa iau pastila d a doua zi d pomana as vr sa stiu c ma sfatuiti are rost sa o iau s merita????
credeti k sunt in per fertila??
io am un ciclu mentrual destul d regulat...c ma sfatuiti sa fac???va rog fumosssss kt mai rpd k nu mai rezist sunt fff stresata???s merita sa iau anticonceptionale sau nu????plssssssssssss

#2 2008-01-25 10:27:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

calculeaza-ti perioada fertila dupa metoda: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.

Se cere ca femeia sa aiba un calendar precis al duratei ciclurilor menstruale pe o durata de minim 6 luni.

mami de minuni hjarta

#3 2008-01-25 10:48:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

daca pe 16 ti-a venit menstra(desi nu ne zici la cite zile ar fi regulat ciclul tau) exista riscul sa fii in perioada fertila
daca ai dubii cu privire la continenta prietenului merita de luat in calcul Postinor.
anticonceptionalele sunt altceva si eu te sfatuiesc sa iei ca sa nu mai ai accidente legate de uitatul prezervativului

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-01-25 10:59:01

micutza13psy
New member

ms mult...sa inteleg k intre x si y e perioada fertila???ink o data merci

#5 2008-01-25 10:59:26

Al Pacino
Administrator

da

Publicitate

loading...

#6 2008-01-25 11:03:30

micutza13psy
New member

io am un ciclu ok..imi vine km l 28 d zile d cele mai mute ori..adk cel mai des.nu vr sa risc..si d aceea as vr sa stiu dak sa ma duc sa iau pastila sau nu...acum mi-a venit p 16 si p 19 mi s-a incheiat....luna trecuta mi-a venit km in jurul datei d 24...s merita sa iau pastila in  kzul asta??

#7 2008-01-25 11:05:21

Al Pacino
Administrator

pai daca luna trecuta a venit pe 24 si luna asta pe 16 mie imi reiese ca ti-a venit la 23 de zile nu la 28....cum e pina la urma?

#8 2008-01-25 11:23:12

micutza13psy
New member

idee e k nu mai stiu exact knd mi-a venit............incerc sa imi amintesc dak mi-a venit inainte d craciun sau nu...sincer in kzul asta ...avand in vedere k nu sunt singura..n-ar fi mai bine sa iau pastila?

#9 2008-01-25 11:31:26

Al Pacino
Administrator

doctoressa a scris:

daca pe 16 ti-a venit menstra(desi nu ne zici la cite zile ar fi regulat ciclul tau) exista riscul sa fii in perioada fertila
daca ai dubii cu privire la continenta prietenului merita de luat in calcul Postinor.
anticonceptionalele sunt altceva si eu te sfatuiesc sa iei ca sa nu mai ai accidente legate de uitatul prezervativului

ai apucat sa citesti chestia asta??????

#10 2008-01-25 12:03:42

micutza13psy
New member

dap

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.