|
Nu esti logat.
Neg pe mana#1 2010-11-23 15:50:51
Neg pe manaBuna tuturor,am si eu o intrebare..prietenului meu i-a aparut un neg pe mana si nu s-a dat cu nimic o perioada,acum i-am luat o solutie Duofilm se numeste. S-a dat cateva seri la rand si o parte din neg de sus s-a rupt,era piele moarta,asa arata.Seara urmatoare cand a incercat sa se dea iar cu solutia aceea l-a usturat rau si s-a spalat imediat.Era normal sa se rupa o parte din ele?Acum ce sa faca ca zice ca nu suporta usturimea sa se dea in continuare. Offline #2 2010-11-23 15:58:39
Re: Neg pe manada e normal Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #3 2010-11-24 10:52:06
Re: Neg pe mana
Multumesc! Offline #4 2013-04-18 14:36:44
Re: Neg pe manaOk, am cauta si nu am gasit chiar ce doream sa aflu si pentru a nu mai deschide un alt topic o sa postez aici fiind cel mai "recent" asi dori si eu cateva raspunsuri. Am 3 negi pe mana, am fost la un dermatolog si mi-a recomandat Duofilm, dar am uit sa o intreb ceva si sper ca cineva a fost mai atent ca mine si a intrebat si daca stie si poate sa imi spuna si mie va rog. Am inteles ca trebuie aplicat o data pe zi ( dar se poate aplica si dimineata si seara ? ) si daca dau pe toti odata se poate intampla ceva ? Sau trebuie pe rand . . . ~ I`m A Fast Learner !!! ~ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|