homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Neg pe mana

#1 2010-11-23 15:50:51

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02

Neg pe mana

Buna tuturor,am si eu o intrebare..prietenului meu i-a aparut un neg pe mana si nu s-a dat cu nimic o perioada,acum i-am luat o solutie Duofilm se numeste. S-a dat cateva seri la rand si o parte din neg de sus s-a rupt,era piele moarta,asa arata.Seara urmatoare cand a incercat sa se dea iar cu solutia aceea l-a usturat rau si s-a spalat imediat.Era normal sa se rupa o parte din ele?Acum ce sa faca ca zice ca nu suporta usturimea sa se dea in continuare.

#2 2010-11-23 15:58:39

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Neg pe mana

da e normal
duofilmul arde negii...ar fi bine sa incerce sa continue tratamentul pana se rupe de tot ...apoi sa lase pielea sa se vindece...in caz ca reapare sa se duca la un dermato...

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#3 2010-11-24 10:52:06

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02

anndreiutzaca a scris:

da e normal
duofilmul arde negii...ar fi bine sa incerce sa continue tratamentul pana se rupe de tot ...apoi sa lase pielea sa se vindece...in caz ca reapare sa se duca la un dermato...

Multumesc!

#4 2013-04-18 14:36:44

@ntonyo™
New member
Inregistrat: 2008-05-31

Ok, am cauta si nu am gasit chiar ce doream sa aflu si pentru a nu mai deschide un alt topic o sa postez aici fiind cel mai "recent" asi dori si eu cateva raspunsuri. Am 3 negi pe mana, am fost la un dermatolog si mi-a recomandat Duofilm, dar am uit sa o intreb ceva si sper ca cineva a fost mai atent ca mine si a intrebat si daca stie si poate sa imi spuna si mie va rog. Am inteles ca trebuie aplicat o data pe zi ( dar se poate aplica si dimineata si seara ? ) si daca dau pe toti odata se poate intampla ceva ? Sau trebuie pe rand . . .

P.s - Multumesc anticipat pentru raspunsuri si timpul acordat.

~ I`m A Fast Learner !!! ~

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.