|
Nu esti logat.
Rog sa-mi raspunda cineva :(#1 2013-04-19 02:07:47
rog sa-mi raspunda cineva :(am fost diagnosticata in urma cu cca. jumatate de an cu tiroidita hasimoto si de atunci sunt sub tratament cu euthyrox insa starea mea de sanatate este una foarte nasoala si anume:durei puternice in piept,dureri de spate(omoplati), de muschi,oase,dureri de cap, respiratie foarte grea, obosesc foarte tare,stari de lesin si multe altele... si toate astea sunt zilnice, mai nou s-au inflamat si niste ganglioni laterocervicali si sunt putin durerosi. Analize am facut multe... hemoleucograma ok, radiografie toracica ok, tsh 7,atpo 4000,anti-tg 2700, ft4 normal, ekg ok,eeg ok.Intrebarea mea este daca aceasta tiroidita poate sa dea asemenea simptome si daca s-a mai confruntat cineva cu astfel de stari pt ca doctorii la care am fost ziceau ca nu are legatura tiroida cu durerile mele in piept si spate? ganglionii aceia inflamati au vreo legatura cu tiroida caci racita n-am fost?v-as ruga frumos sa-mi raspunda cineva pt ca ma aflu intr-un mare impas, o parere,un sfat orice...multumesc anticipat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|