|
Nu esti logat.
Spasmofilie#1 2008-01-23 16:50:28
spasmofilieam fost diagosticata in urma cu 6 ani cu spamofilie,datorata unei lipse de calciu. am urmat tratament medicamentos,am incercat sa iau calciu din tot ce se putea, alimente,lactate,pastile,chiar si injectii intravenoase,dar degeaba deoarece efectul era doar pe perioada tratamentului.cativa ani,vreo 2 la nr nu am mai avut nici o criza...acum iar au inceput...nu pot respira. inima bate prea tare,prea repede, o simt,si stiu ca nu e normal acest lucru, iar eu nu pot tine pasul cu ea. seara cand adorm tresar datorita acestei insuficiente respiratorii, ma trezesc, si incerc sa imi produc senzatia de ''cascat'' pt ca aerul sa ajunga in plamani. am fost la endocrinolog,cica n-am nimic cu tiroida,asta tin minte ca mi-a zis at,acum vreo 6 ani. acum am inceput sa iau calciu lactic cu vigantollen,stiu ca ma va ajuta,dar intrebarea mea e ce pot face ca efectul sa se mentina mai mult timp,nu doar o luna 2 maxim? Ultima oara a fost editat de ionela (2008-01-23 17:11:08) Offline #2 2008-01-23 16:51:17
Re: spasmofilieincearca cu homeopate si fa-ti si analiza hormonilor tiroidieni #3 2008-01-23 16:54:22
Re: spasmofilie
stai ca n-am terminat de scris...scriu cate putin,trimit iar editez ca imi da o eroare si imi dispare tot. Offline #4 2008-01-23 19:01:40
Re: spasmofiliedar iti iese clar la analize lipsa de calciu ? de multe ori se pune diagnosticul asta fara analize, complet aiurea Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-01-23 19:01:51) Offline #5 2008-01-24 12:42:28
Re: spasmofilieionela, daca tiroida sau paratiroidele nu sunt cu probleme atunci nu ai ce sa faci decit sa te obisnuiesti cu ideea ca ai spasmofilie si sa umblii cu fiola de calciu in buzunar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-24 12:58:55
Re: spasmofilienici o problema cu tiroidele si paratiroidele...asta stiu sigur Offline #7 2008-01-24 13:29:48
Re: spasmofiliece analize se fac pt.paratiroide? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-01-24 13:34:55
Re: spasmofilieparathormonul....evilpink....nu te stresa, mergi si cumpara o rochita mai bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-01-24 13:37:58
Re: spasmofiliedeci n-am incotro...at cand ma iau crizele de respiratie sar pe calciu...iau vreo 3 zile,imi trec...apoi de la capat!multumesc pt raspunsuri! Offline #10 2008-01-24 13:40:57
Re: spasmofilie
intrebam si eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-25 12:53:52
Re: spasmofilieieri m-am simtit tare bine,acum iar ma simt f rau din cauza imposibilitatii de a respira. mi-am luat calciu lactic,clorocalcin,vigantol pt fixare,dar nu prea le vad efectul. ce as putea face sa-mi ameliorez starea,chiar si pt moment,ca nu mai pot! Offline #12 2008-01-25 12:56:13
Re: spasmofilieincearca calciu fiole.se absoarbe mai bine si repede in organism sau sa faci intravenos calciu. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-01-25 12:58:07
Re: spasmofilienu are cine sa-=mi faca calciu intravenos,si sg nu m-as risca:D Offline #14 2008-01-25 12:58:59
Re: spasmofiliemergi ionela la urgente la spiridon si roaga poe i asistenta pe acolo sa iti faca intravenos un calciu. daca le zici ca esti de la facultate iti fac si se comporta ok. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|