homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pete albe pe vulva

#1 2013-04-23 11:28:08

Layla123
Membru
Inregistrat: 2013-04-23

Pete albe pe vulva

Am observat in ultima vreme mici depigmentari pe vulva, am fost la 3 medici pana acum si a zis ca e ok, si m-au intrebat daca ma epilez cu ceara, am zis ca da, acum testam epilarea cu zahar. Dar observ ca de cand folosesc aceasta metoda am mai multa foliculita si depigmentarea este mai vizibila.
Ce parere ati avea? Analizele sunt ok, pentru iritatie folosesc crema de galbenele, in momentul in care incep sa creasca firele de par imi apare iritatia....nici nu stiu ce sa mai folosesc pentru epilare, mai ales ca vine vara....Va multumesc.  tillfreds

#2 2013-04-23 12:01:46

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Pete albe pe vulva

3 medici, ginecologi, dermatologi...?

#3 2013-04-23 12:05:22

Layla123
Membru
Inregistrat: 2013-04-23

Re: Pete albe pe vulva

Ginecologi, chiar au zis ca tind eu sa exagerez, acum nu stiu ce sa zic, imi place sa ma tin sanatoasa, nu ipohondra. Sunt cateva pete mici albe, se observa destul de greu pentru ca eu am pielea foarte deschisa. Si mi-au recomandat sa nu abuzez atat de mult de epilarea cu ceara sau ceara de zahar. V-ati intalnit cu o astfel de situatie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.