|
Nu esti logat.
Cat de periculos streptococul grup b in sarcina?#1 2013-04-26 14:57:06
cat de periculos streptococul grup b in sarcina?buna , tocmai ce mi-am facut primele analize care se fac in sarcina la sange urina papanicolau si secretii au iesit toate bine cu o singura exceptie am vazut ca am streptococ grup b .eu il am de mult s-au l-am avut ca ba apare ba dispare .Intrebarea mea e cat de periculos poate fi pt o gravida in 10 saptamani poate provoca avort malformatii ale fatului ?Medicul meu e in concediu si o sa merg luni la un altul pt o consultatie , nu gasesc nimic pe net despre acest streptococ decat referitor la gravidele peste 32 de saptamani insa cat e de periculos pt gravidele la inceput de sarcina nimic. Offline #2 2013-04-26 15:00:08
Re: cat de periculos streptococul grup b in sarcina?nu influenteaza cu nimic sarcina sau evolutia fatului. singurul pericol e la nasterea naturala. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|