|
Nu esti logat.
Spalaturi cu ceai de musetel#1 2013-04-08 23:16:21
spalaturi cu ceai de musetelBuna, am o intrebare.. Spalaturile cu ceai de musetel se fac doar extern, sau bagam si un degetel? Offline #2 2013-04-08 23:26:48
Re: spalaturi cu ceai de museteldaca ti le-a indicat doctorul ca parte a unui tratament cu ovule, fa-le si intern, daca nu, abtine-te; spalaturile interne se fac cu apa chioara si doar dupa contactele sexuale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-04-09 18:34:44
Re: spalaturi cu ceai de musetelnu sunt parte din vreun tratament, doar ca am impresia ca am un inceput de candida, si as face spalaturile cu ceai de musetel ca sa previn. Abia recent am scapat de o candida dupa un tratament, si acum dupa vreo 2 luni, cred ca fac iar.. de aia intrebam de spalaturi pentru ca prietenele mele spuneau ca faceau spalaturi cu ceai de musetel si le trecea.. Offline #4 2013-05-02 18:44:09
Re: spalaturi cu ceai de musetelpoti luam gyniel, sunt capsule cu lactobacili si ajuta si in candidoza, dar si in vaginite nespecifice! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|