|
Nu esti logat.
Anemie severa si noduli la sin#1 2013-05-04 19:57:39
Anemie severa si noduli la sinPaste fericit !Un sfat mi-ar prinde bine ,problemele mele se tin lant de mine ....In urma cu un an aflam ca am nodul la sinul sting ,am luat femicur pina in urma cu 5 luni .In prezent iau mastodynon ,40 picaturi pe zi.In urma cu doua luni am aflat ca am o anemie f f severa ,splina marita ,uterul fribromatos si ficatul destul de afectat.Starea mea nu-mi arata anemia ,nu aveam ameteli ,mincam ca deobicei dar aveam o durere insuportabila de oase care nu ceda la nici-un fel de antiinf.Analizele le-am facut la insistemtele unei pritene dintr-un laborator f f bun ,deci gresite nu sunt .De atunci iau fier ,acid folic .In cit timp se poate corecta aceasta anemie ,uterul fribromatos poate cauza negativ ?Multumesc mult ! Offline #2 2013-05-04 20:28:15
Re: Anemie severa si noduli la sinDar ai fost la un hematolog, stii care e cauza anemiei, e doar deficienta de fier ? Eu nu prea ma pricep, dar degeaba iei tu fier daca nu stii din ce cauza esti anemica, poate fi ceva ereditar, de exemplu Offline #3 2013-05-04 23:20:39
Re: Anemie severa si noduli la sinUterul fibromatos poate sa te afecteze doar prin menstra fff abundenta care poate ca se resimta pe urma in organism... Ti-ai facut analize hormonale mai complexe? Pt ca si nodulul dar si uterul fibromatos sunt generate de vreo dereglare pe undeva! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2013-05-05 09:12:49
Re: Anemie severa si noduli la sinHristos a inviat !Da am facut analize de tot felul ,tratamentul il urmez la recomandarea medicului ,,raspunsurile primine sunt ;dereglare hormonala ,anemie in urma tratamentelor repetate cu antiinflamatoatre precum arcoxia ,ketonal ,etc ....Grav este ca eu am luat aceste antif pt durerea de oase care credeau domnii dr ca se trage din multiplele hernii de disc pe care le am pe coloana dintr-un accident pe cind aveam 20 ani .Surpriza a fost miina stinga care a facut la incheetura lichid sinovial pe articulatie si atunci am reluat analizele la un alt laborator si am aflat de anemie .In octombrie 2012 nu eram anemica conform analizelor de atunci .....Multa sanatate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|