|
Nu esti logat.
AJUTOR !!! PATA NEAGRA LA ECOGRAF !#1 2013-05-07 20:51:44
AJUTOR !!! PATA NEAGRA LA ECOGRAF !Va povestesc pe scurt situatia mea. In 29 martie am avut ultima menstruatie iar pana in data de 13 april nu am mai avut nici un contact intim de vreo 3 luni, in aceasta data 13 mai am avut contact intim a fost si cu protectie(prezervativ) si fara in data de 24 aprilie trebuia sa am menstruatie insa mia intarziat 14 zile, am facut trei teste de sarcina si a dat negativ am facut si un test de sange si a iesit negativ insa la ecograf a iesit o pata neagra despre care medicul a spus ca ar putea fi o posibila sarcina si imi va repeta ecograful peste 3 zile. Tin sa precizez ca in data de 24 cand trebuia sa am menstruatia am avut o scurgere maronie si doua cheaguri de sange, totusi medicul a declarat ca ovarele si uterul sunt normale...nu stiu ce sa mai cred este sarcina sau nu? si daca nu este sarcina atunci despre ce este vorba??? V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi raspundeti la aceasta intrebare! Va multumesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|