homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AJUTOR !!! PATA NEAGRA LA ECOGRAF !

#1 2013-05-07 20:51:44

nikoletta
Membru
Inregistrat: 2013-05-07

AJUTOR !!! PATA NEAGRA LA ECOGRAF !

Va povestesc pe scurt situatia mea. In 29 martie am avut ultima menstruatie iar pana in data de 13 april nu am mai avut nici un contact intim de vreo 3 luni, in aceasta data 13 mai am avut contact intim a fost si cu protectie(prezervativ) si fara in data de 24 aprilie trebuia sa am menstruatie insa mia intarziat 14 zile, am facut trei teste de sarcina si a dat negativ am facut si un test de sange si a iesit negativ insa la ecograf a iesit o pata neagra despre care medicul a spus ca ar putea fi o posibila sarcina si imi va repeta ecograful peste 3 zile. Tin sa precizez ca in data de 24 cand trebuia sa am menstruatia am avut o scurgere maronie si doua cheaguri de sange, totusi medicul a declarat ca ovarele si uterul sunt normale...nu stiu ce sa mai cred este sarcina sau nu? si daca nu este sarcina atunci despre ce este vorba??? V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi raspundeti la aceasta intrebare! Va multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.