|
Nu esti logat.
Limfocitoza usoaralize#1 2013-05-07 21:32:53
Limfocitoza usoaralizeIn urma analizelor de sange vad un comentariu de pagina "limfocitoza usoara,prezente doua tipuri de limfocite,un tip de limfocite mature de aspect normal de dimensiuni mici si un alt tip de limfocite mai tinere cu citoplasma mai abundenta unele cu nucleu incizat.neutrofilele au iesit 40.3 (45-72) si limfocitele 53 (25-40) am vazut pe analizele mele comentariul asta si imi suna cam ciudata toata treaba aia. aveti ceva cunostinta despre chestia asta? tin sa mentionez ca si partenerului i-au iesit cam aceleasi valori, deci pot pune seama pe o infectie bacteriana? gen gardnerella? in momentul cand ne-am facut analizele eu nu incepusem tratamentul pentru aceasta infectie. cel mai mult ma sperie tot comentariul ala cu tipurile de limfocite etc. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2013-05-08 10:09:20
Re: Limfocitoza usoaralizeeu stiu ca limfocite crescute si neutrofile scazute inseamna infectie, oricum in cazul tau valorile nu sunt cu mult in afara limitelor... poate ai avut de curand o mica infectie, o viroza, ceva de genul Offline #3 2013-05-08 11:31:09
Re: Limfocitoza usoaralizecam cu o luna inainte de a face analizele am trecut printr o viroza foarte urata,acum na, poate o fi de la asta. m-a speriat comentariul ala ciudat si de asta am intrebat daca e in regula sau nu. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|