|
Nu esti logat.
Intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENT#1 2008-01-25 15:08:18
intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENThello tuturor...am si eu o mica (dar destul de importanta pentru mine:p) nelamurire...pot avea contact sexual(cu prezervativ oricum) daca fac tratament cu Miconal crema? Adik, se poate intampla ceva sau este ok?...astept un raspuns cat mai repede..va multumesc si va pup Offline #2 2008-01-25 15:18:48
Re: intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENTde obicei cremele si ovulele vaginale duc la deteriorarea prezervativelor... si oricum ar trebui sa astepti sa termini tratamentul Offline #3 2008-01-25 15:24:28
Re: intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENTeste crema vaginala si se face tratament de 10 zile pe luna (am luat si o pastilutza de fluconazol acum 4 zile)..si tratamentul tot de atuncil-am inceput (de luni). De asta am si intrebat, ma gandeam eu ca are vreun efect ceva asupra prezervativului...dar nu stiam nimic sigur. Multumesc frumos pentru mesaj Offline #4 2008-01-25 15:40:39
Re: intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENTn-ai pentru ce, am vazut ca in prospect nu scrie Offline #5 2008-01-25 17:09:28
Re: intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENTmoniqtza, citeste prospectul de la miconalul ala...daca scrie ca deterioreaza prezervativul atunci asta e...daca nu scrie in prospect, atunci e ok sa faci sex cu prezervativ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|