|
Nu esti logat.
Posibila sarcina#1 2013-04-16 13:01:53
posibila sarcinabuna fetelor, ma adresez in speranta ca cineva a trecut prin asa ceva si poate sa ma ajute cu ceva: eu sunt monitorizata de medic pentru a ramane insarcianta, din ziua a 6-a am inceput in tratament cu clostilbegyt timp de 5 zile cate o pastila, in ziua 10-11 a avut loc ovulatia si din ziua 12 am inceput sa iau duphaston timp de 10 zile, astazi sunt in a 6-a zi dupa erminarea tratamentului si CM nu a venit, am facut de dimineata un test si a iesit negativ. Am dureri de sani de duminica (ziua 25) , usoare dureri de burta, dureri de spate dar nu mari si o senzatie de arsura la stomac care nu stiu de la ce este. Sunt in a 2-a luna in care i-au si fertility blend cate o pastila pe zi pentru fertilitate. Nici nu stiu ce sa fac. testul care l-am facut este tip banda credeti ca ar trebuie sa facu un al tip de test sau sa mai astept? Offline #2 2013-04-16 13:25:18
Re: posibila sarcinati-am raspuns dincolo, la "vreau sa aflu". bafta sa vina usor si repede bebelul! Offline #4 2013-05-08 17:09:48
Re: posibila sarcinabuna fetelor.a venit si randul meu sa am nelamuriri asa ca mi-ar prinde bine orice opinie.de cand ma stiu ciclul meu este regulat,menstruatia incepe la data prevazuta.luna aceasta ar fi trebuit sa inceapa in 3.in mod normal dureaza 7 si chiar 8 zile.a inceput in data de 3 si surprinzator s-a oprit in data de 4,urmatoarele doua zile au fost doar cu ceva secretii usor maronii apoi s-a oprit complet.este posibil sa fie vorba de o sarcina?ma simt in continuare ca si cand as fi la menstruatie,balonata,sanii au ramas destul de plinuti ca si in timpul menstruatiei.doar ca urinez destul de des(ar parea o cistita,doar ca un ma doare nimic).eu si iubitul meu ne ferim destul de bine.ar putea fi o alta problema medicala daca nu o sarcina? Offline #5 2013-05-08 17:28:17
Re: posibila sarcinadaca ati avut contacte cu risc (inteleg ca da), fa un test; ar putea fi sarcina. Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-09 00:49:28
Re: posibila sarcinao sa mai astept cateva zile sa vad daca apare vreo schimbare si daca tot asa ciudat ma simt o sa fac un test.daca nu e sarcina e clar ca ceva tot nu e in regula asa ca mai bine ar fi sa c?nsult si un medic.multumesc pt raspuns Ultima oara a fost editat de bitik1978 (2013-05-09 01:01:50) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|