homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere ciclu, test de sarcina negativ

#1 2013-05-08 22:59:53

raducosmin1992
Membru
Inregistrat: 2013-05-08

Intarziere ciclu, test de sarcina negativ

Buna ziua,

Am o problema impreuna cu iubita mea si sper ca aici poate reuseste cineva sa ma lamureasca.

Avem o viata destul de activa din punct de vedere sexuala, problemele ii veneau regulat cu 2-3 zile mai devreme decat luna precedenta. Ultima data ia venit pe 3 aprilie.
Am facut sex protejat dar si neprotejat greseala si prostia noastra pe care acum o regretam, de mai multe ori in aceeasi zi, am avut grija sa ma spal de fiecare data si chiar am si urinat(am inteles ca in acest mod se curata canalul) in fine cand am facut neprotejat niciodata nu am ejaculat in vaginul ei si am avut grija sa-l scot mult mai devreme uneori durand ceva pana ajungeam sa finalizez si de fiecare data cand simteam o excitare un pic mai tare ma opream, stateam 3-4 secunde apoi reveneam (nu stiu cat e de ok)
Ea are urmatoarele simptome: sanii imflamati si tari, o durere in burta care este intermitenta pe parcursul zilei si o caldura in josul abdomenului si putin umflat(inainte de fiecare ciclu menstrual burta i se marea apoi cand venea ciclu burta se tragea la loc) , lipsa probleme menstruale aproape 10 zile, senzatia de greta si ii vine lichid in gura, dar nu vomita.
Am facut teste de sarcina astazi a fost al 4-lea din momentul intarzieri problemelor cam un test la 2-3 zile si toate au iesit negativ, 3 au fost sure check si unul de la sensiblu.
Astazi am avut contact sexual si mia zis ca in momentul cand ma duc mai adanc simte o durere de parca penisul s-ar lovi de ceva si o doare foarte tare, eu acest lucru nu l-am sesizat spunandu-mi dupa terminarea actului.
Ne este frica de o viitoare sarcina dar si de unele probleme pe care le-ar avea, la teste iese negativ dar totusi problemele nu vin si nici nu dau semn de revenire, mentionez ca nu a avut nici un fel de scurgere nimic.
Ea imi tot zicea ca testele sunt prea devreme ca daca a fost sa fie cu 1 saptamana inainte de probleme....da dar gandindune la simptomele ce au aparut sa zicem din cauza unei sarcini ar fi trebuit sa apara si la test...
Nu stiu ce sa mai cred dar amandoi suntem foarte stresati...
Voi ce credeti ?

La ultimul ciclu menstrual am avut contact, am crezut ca au trecut dar nu a fost asa curgand foarte mult sange crezand ca va da intr-o hemoragie ceva, dar sa oprit la un moment dat, sa aibe vreo legatura cu lipsa acestuia ?

Ultima oara a fost editat de raducosmin1992 (2013-05-08 23:05:59)

#2 2013-05-09 00:16:51

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: Intarziere ciclu, test de sarcina negativ

testele ca sa aiba relevanta trebuie facute la minim 3 saptamani de la contactul cu risc sau dupa 7 zile de intarziere a menstrei. mai asteptati cateva zile poate e doar o dereglare.
in orice caz sa mearga la medic daca nu i apare mentra si in felul asta vede si ce este cu acea durere in timpul actului sexual, pt ca nu e normala. si protejati-va pe viitor! succes!

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2013-05-09 12:39:07

raducosmin1992
Membru
Inregistrat: 2013-05-08

Re: Intarziere ciclu, test de sarcina negativ

Multumesc mult de raspuns, nu stim ce sa mai facem, dar acest gand ca ar putea fi o sarcina ne macina psihic, si in momentul de fata nu putem face altceva decat sa asteptam...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.