|
Nu esti logat.
Rog sa-mi raspunda cineva :(#1 2013-04-19 02:08:06
rog sa-mi raspunda cineva :(am fost diagnosticata in urma cu cca. jumatate de an cu tiroidita hasimoto si de atunci sunt sub tratament cu euthyrox insa starea mea de sanatate este una foarte nasoala si anume:durei puternice in piept,dureri de spate(omoplati), de muschi,oase,dureri de cap, respiratie foarte grea, obosesc foarte tare,stari de lesin si multe altele... si toate astea sunt zilnice, mai nou s-au inflamat si niste ganglioni laterocervicali si sunt putin durerosi. Analize am facut multe... hemoleucograma ok, radiografie toracica ok, tsh 7,atpo 4000,anti-tg 2700, ft4 normal, ekg ok,eeg ok.Intrebarea mea este daca aceasta tiroidita poate sa dea asemenea simptome si daca s-a mai confruntat cineva cu astfel de stari pt ca doctorii la care am fost ziceau ca nu are legatura tiroida cu durerile mele in piept si spate? ganglionii aceia inflamati au vreo legatura cu tiroida caci racita n-am fost?v-as ruga frumos sa-mi raspunda cineva pt ca ma aflu intr-un mare impas, o parere,un sfat orice...multumesc anticipat Offline #2 2013-04-19 09:29:50
Re: rog sa-mi raspunda cineva :(si eu am niste gg latero cervicali inflamati Ultima oara a fost editat de eva_an (2013-04-19 09:31:19) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #3 2013-05-02 18:42:20
Re: rog sa-mi raspunda cineva :(un sfat de la o persoana suferinda de aceiasi boala pacatoasa! Du-te la homeopat...te poate ajuta in mod real! Mie mi s-a imbunatatit starea cu remedii homeopate! Si nu iau hormoni, cel putin pana acum! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2013-05-10 03:24:38
Re: rog sa-mi raspunda cineva :(
o intrebare as avea...iti sunt cunoscute simptomele ce le-am descris mai sus sau doar eu ma simt asa rau?cred ca voi tine cont de sfatul tau si o sa incerc si la homeopat ca nu mai stiu ce sa fac....ma simt ingrozitor de rau...am ajuns sa cred ca am vreo boala mult mai grava la cum ma simt,ai avut si tu dureri de torace?iti multumesc pt raspuns Offline #5 2013-05-12 20:11:11
Re: rog sa-mi raspunda cineva :(Da, din pacate si eu am crezut ca sunt la un pas de moarte! Am momente cand ma gandesc la infarct din cauza durerilor de torace...o fi reumatismul. Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-12 21:57:22
Re: rog sa-mi raspunda cineva :(iuliana poti sa incerci si la homeopat,dar din experienta mamei euthyroxul asta i-a facut foarte bine in timp,s-a vindecat complet in cativa ani.multa sanatate. Offline #7 2013-05-13 16:12:31
Re: rog sa-mi raspunda cineva :(cu toata stima, dar de hashimoto nu te vindeci... Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|