|
Nu esti logat.
Sangerare imediat dupa menstruatie#1 2013-05-07 21:05:06
sangerare imediat dupa menstruatiebuna, Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2013-05-08 09:27:09
Re: sangerare imediat dupa menstruatiecate zile a tinut menstruatia ? poate e ovulatia, desi ma gandesc ca e cam prea devreme Offline #3 2013-05-08 10:50:26
Re: sangerare imediat dupa menstruatiem-a tinut destul..cam 6 zile..asa ma tine de obicei...intre timp, in astea 3 zile de pauza, am mai avut cate putin sange amestecat cu secretia, ma gandesc ca nici nu mi-a trecut practic...e prea devreme pentru ovulatie, desi daca inca nu mi s-a reglat organismul ar fi posibil...oricum e foarte ciudat si nu stiu ce sa mai cred.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2013-05-08 10:54:26
Re: sangerare imediat dupa menstruatiepata de sange ar fi in ziua 10, nu e imposibil sa fi ovulat Offline #5 2013-05-08 12:00:24
Re: sangerare imediat dupa menstruatieovulatia nu se calculeaza din ziua in care se termina menstruatia?adica la mijloc inseamna cam 14 zile de cand s-a terminat.Mie practic mi s-a terminat pe 30aprilie...ce-i drept am facut si niste spalaturi cu irigatorul,insa clar nu e de acolo,pentru ca nu arata a sange de la o rana provocata...ma sperii pentru ca acum 2 ani mi-au iesit la pap niste celule agus si doctora m-a cam speriat,mi-a zis ca alea sunt din endocol si nu ies mereu la pap, ca e loterie...si ca se poate dezvolta un cancer de col din interior si pap e perfect normal... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-08 12:01:20
Re: sangerare imediat dupa menstruatienu, prima zi de ciclu = prima zi de menstruatie Offline #7 2013-05-19 22:28:37
Re: sangerare imediat dupa menstruatieam inceput tratament cu ovule klion si la al treilea am inceput din nou sa sangerez,la fel, putin ,cu dureri ca la menstruatie..eu nu mai stiu ce sa cred,sunt asa de ingrijorata..am mai patit asa de la ovule cervugid,macmiror le-am suportat..trichomonas poate sa dea sangerari si dureri de burta oare?sau sa fie dereglare hormonala dupa atatea luni de la pastile?...eu n-o sa fiu in tara si nu mai apuc sa merg la medic pana in menstra..o sa merg dupa, mi-e tare frica.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|