homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare imediat dupa menstruatie

#1 2013-05-07 21:05:06

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

sangerare imediat dupa menstruatie

buna,

mi-a trecut menstruatia vineri, iar de atunci am mai observat cate un firicel de sange din cand in cand.Astazi este marti si am gasit o pata destul de mare maronie spre rosu,probabil era amestec cu secretie (care e mai abundenta,mi-a iesit o candida de la antibiotic).Problema e ca ma si doare putin burta ca la menstra,mai mult ovarul drept...o sa merg la doctor din nou dupa ce-mi trece ,insa ce pot avea?Am lasat anticonceptionalele acum 5 luni, ma duc la medic regulat,am facut acum 3 luni un pap care a iesit 2 inflamator.Am facut tratament pentru streptococ si enterococ,de 2-3 luni tot repet secretii, acum am doar o candida de la antibiotic.De la ce poate fi,atata timp cat nimeni nu mi-a gasit nimic?sad sunt foarte ingrijorata si nu inteleg ce se intampla.

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#2 2013-05-08 09:27:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sangerare imediat dupa menstruatie

cate zile a tinut menstruatia ? poate e ovulatia, desi ma gandesc ca e cam prea devreme

#3 2013-05-08 10:50:26

ankuzza
Hero member

m-a tinut destul..cam 6 zile..asa ma tine de obicei...intre timp, in astea 3 zile de pauza, am mai avut cate putin sange amestecat cu secretia, ma gandesc ca nici nu mi-a trecut practic...e prea devreme pentru ovulatie, desi daca inca nu mi s-a reglat organismul ar fi posibil...oricum e foarte ciudat si nu stiu ce sa mai cred..

#4 2013-05-08 10:54:26

heimdall
Diamond member

pata de sange ar fi in ziua 10, nu e imposibil sa fi ovulat
eu zic sa nu te mai sperii din orice, eu am renuntat la AC cam de un an si nici acum nu pot sa zic ca mi s-a reglat ciclul ca inainte, am uneori cicluri mai scurte, am ovulat si in ziua 11 si in ziua 17, am avut sigur un ciclu anovulator, daca nu mai multe, am simptome pe care nu le aveam inainte de AC (dureri la ovulatie, secretie eggwhite foarte abundenta) ...  concluzia e ca dureaza ceva pana isi revine organismul la normal dupa AC

#5 2013-05-08 12:00:24

ankuzza
Hero member

ovulatia nu se calculeaza din ziua in care se termina menstruatia?adica la mijloc inseamna cam 14 zile de cand s-a terminat.Mie practic mi s-a terminat pe 30aprilie...ce-i drept am facut si niste spalaturi cu irigatorul,insa clar nu e de acolo,pentru ca nu arata a sange de la o rana provocata...ma sperii pentru ca acum 2 ani mi-au iesit la pap niste celule agus si doctora m-a cam speriat,mi-a zis ca alea sunt din endocol si nu ies mereu la pap, ca e loterie...si ca se poate dezvolta un cancer de col din interior si pap e perfect normal...sad

Publicitate

loading...

#6 2013-05-08 12:01:20

heimdall
Diamond member

nu, prima zi de ciclu = prima zi de menstruatie

#7 2013-05-19 22:28:37

ankuzza
Hero member

am inceput tratament cu ovule klion si la al treilea am inceput din nou sa sangerez,la fel, putin ,cu dureri ca la menstruatie..eu nu mai stiu ce sa cred,sunt asa de ingrijorata..am mai patit asa de la ovule cervugid,macmiror le-am suportat..trichomonas poate sa dea sangerari si dureri de burta oare?sau sa fie dereglare hormonala dupa atatea luni de la pastile?sad...eu n-o sa fiu in tara si nu mai apuc sa merg la medic pana in menstra..o sa merg dupa, mi-e tare frica..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.